Dremel

Dremel: fabrikant van de originele multitool

Het Amerikaanse Dremel bestaat vanaf 1932 en bracht enkele jaren later zijn eerste high-speed roterende gereedschap op de markt. Daarmee was Dremel een van de eerste producenten van multitools. Dit karakteristieke Dremel gereedschap leent zich voor een groot aantal toepassingen: van boren en schuren tot frezen en snijden. Een Dremel tool is altijd van topkwaliteit en ook gebruiksgemak is een belangrijk kenmerk. Dankzij deze eigenschappen zijn de tools van Dremel en hun accessoires favoriet bij zowel professionals als hobbyisten. Om ervoor te zorgen dat je telkens weer vakwerk aflevert, is er een uitgebreid assortiment losse Dremel onderdelen.

Dremel gereedschap met uiteenlopende toepassingen

Onder de voor multitools bestemde Dremel accessoires vind je frezen, staalborstels, schuurborstels, houtboren, slijpstenen, soldeerpunten, graveerstiften en snijmessen. Hiermee zijn met je Dremel tool materialen als metaal, hout, kunststof en steen te bewerken. Koop een losse multitool of een uitgebreide set in een robuuste koffer. Er is tevens Dremel gereedschap voor lijmklussen. Populaire producten van Dremel zijn:

De meeste Dremel onderdelen en multitools zijn via de website te bestellen. Voor bepaalde Dremel accessoires, zoals polijstschijven, kom je naar de bouwmarkt.

Dremel Bouwmaterialen

Dremel Gereedschap