Brabantia

Brabantia, voor een opgeruimd huis

Het Nederlandse merk Brabantia gaat al meer dan 100 jaar mee. Het familiebedrijf bestaat sinds 1919 en is genoemd naar Noord-Brabant, de provincie waar alles begon. Brabantia accessoires voor opslag zijn de rode draad binnen het assortiment, maar het aanbod werd in de loop van de tijd steeds groter. Tegenwoordig richt Brabantia zich ook op producten voor onder meer wassen, drogen en huishoudelijk afval. Om zo duurzaam mogelijk te werken, houdt het merk er ambitieuze doelstellingen op na. Veel van het gebruikte kunststof is bijvoorbeeld gemaakt van recyclebaar materiaal. Daarnaast zijn de meeste Brabantia accessoires en artikelen recyclebaar.

Pedaalemmers, droogrekken en andere Brabantia producten

Brabantia heeft artikelen voor de keuken, bijkeuken, badkamer, wasruimte, het thuiskantoor en de tuin. Het aanbod varieert van ruimtebesparende inbouwemmers en afvalbakken tot droogrekken, roldrooglijnen en droogmolens. Onder de Brabantia producten vind je tevens grondankers en beschermhoezen voor droogmolens. Neem direct een kijkje bij de belangrijkste Brabantia accessoires:

Veel van onze Brabantia producten zijn online te koop. Voor hoezen en grondankers voor droogmolens en sommige afvalemmers van Brabantia kom je naar de bouwmarkt.

Brabantia Huishoudelijk

Brabantia Sanitair