AXA

Optimaal beveiligd met AXA

Als je een slot kopen wilt, is AXA een uitstekende keuze. Dit bedrijf zorgt al sinds 1902 voor beveiliging met producten van topkwaliteit. AXA Security is vooral een bekende naam als het gaat om fietssloten, maar heeft nog veel meer op beveiligingsgebied. Zo is er een uitgebreid aanbod AXA producten om woningen tegen ongewenst bezoek te beveiligen. Onder de AXA accessoires vind je sloten, beslag en ijzerwaren met uiteenlopende toepassingen en voor alle soorten ramen en deuren. Veel AXA deur- en raamsloten hebben een SKG-certificatie, die garandeert dat het hang- en sluitwerk in hoge mate inbraakwerend is.

AXA accessoires in diverse uitvoeringen

AXA heeft producten voor veiligheid in de breedste zin van het woord. Het fietsassortiment bestaat naast ringsloten, kettingsloten, beugelsloten en kabelsloten bijvoorbeeld ook uit verlichting en dynamo’s. Bij AXA Security voor woningbeveiliging heb je keuze uit onder meer deurkrukken, insteek- en oplegsloten voor deuren, raamknippen en elektrische, telescopische en traditionele raamuitzetters. Neem een kijkje bij de meest verkochte AXA accessoires:

Het grootste deel van onze AXA producten is online te bestellen. Voor AXA fietssloten en -verlichting bezoek je beter de bouwmarkt.

AXA Auto & fiets

AXA Beveiliging

AXA Deuren

AXA IJzerwaren