AEG

Elektrisch en accugereedschap van AEG

Het Duitse AEG ken je waarschijnlijk vooral van zijn witgoed en huishoudelijke apparatuur. Maar wist je dat er ook een afwisselend assortiment AEG gereedschap is? Net als de bekendere AEG producten vallen die op door hun innovatieve eigenschappen, hoogwaardige designs en uitstekende kwaliteit. AEG heeft gereedschap voor een groot aantal toepassingen, zoals slijpen, schroeven, boren, zagen en het verwijderen van verf- en lijmresten. Het merk bedient met zijn gereedschap zowel doe-het-zelvers als vaklui. Veel van de schroef- en boorapparaten maken voor hun energievoorziening gebruik van een accu. Dat maakt deze AEG producten geschikt om op elke locatie mee te werken.

AEG gereedschap met handige extra’s

Bij een deel van het gereedschap van AEG zijn accessoires inbegrepen. Bijvoorbeeld een schroefbitadapter, inbussleutel, oplader, extra accu’s of zaagbladen. In de meeste gevallen krijg je er ook een stevige opbergtas of koffer bij. Zo houd je het gereedschap en de benodigdheden handig bij elkaar. AEG producten die wij vaak verkopen zijn:

Wil je in herkenbaar zwart en oranje opgezet AEG gereedschap aanschaffen? Dan is dat doorgaans online mogelijk. Sommige AEG artikelen zijn alleen in de bouwmarkt beschikbaar.

AEG Gereedschap