ABB

ABB: onmisbaar voor je elektraklus

Het merk ABB is een wereldwijd opererende firma, die activiteiten op diverse technologische gebieden ontplooit. Een van de belangrijkste takken binnen de onderneming is ABB elektra. Het bedrijf biedt een veelheid aan oplossingen op het gebied van elektriciteit, van diensten voor professionele partijen tot accessoires voor particuliere eindgebruikers. Voor deze laatste groep heeft ABB onder andere producten voor de installatie en afwerking van elektra. Hierin zijn ABB onderdelen opgenomen voor bijvoorbeeld bescherming tegen stroomuitval, maar ook bedradingsaccessoires, schakelapparatuur, behuizingen, kabelsystemen en detectie- en controleproducten. Wij verkopen diverse artikelen van ABB voor elektratoepassingen thuis.

Montage en afwerking met ABB elektra

Als je aan elektriciteit werkt, staat veiligheid voorop. In ons verkoopaanbod bevinden zich verschillende ABB producten om veilig klussen te garanderen. Zo hebben we aardlekschakelaars en hoofdschakelaars waarmee je in één keer de spanning van het circuit kunt halen. Verder zijn er ABB onderdelen om de veiligheid buiten de meterkast te vergroten. Bijvoorbeeld blindplaten en leidingaansluitdozen voor elektrabuizen. Populaire ABB elektra categorieën zijn:

Veel ABB producten zijn voorzien van het KEMA-keurmerk. Het merendeel van de ABB accessoires is bij ons online verkrijgbaar.

ABB Elektra

ABB Gereedschap

ABB Tuin

ABB Verhuur