Kleurenpalet Retro Revival van Flexa Creations & My Attic

Ontdek Retro Revival - het nieuwe kleurenpalet van Flexa Creations en My Attic

Ontdek Retro Revival, een nieuw kleurenpalet van Flexa Creations, wat in samenwerking met My Attic is ontworpen. Dit exclusieve kleurenpalet is een knipoog naar vroeger die jouw interieur tot leven brengt, en is alleen verkrijgbaar op de mengmachine bij Karwei. Laat je inspireren door alle tien retro kleuren van de kleurencollectie Retro Revival, en zie wat deze kleuren met je interieur en met jou doen!

De kleurencollectie Retro Revival

Marij van My Attic heeft zich laten inspireren door de Mid-century Modern periode, en dan vooral de jaren 50 en 60. Als je je ogen dicht doet zie je zo de retro interieurs en vintage designs uit die jaren voor je. De iconische ontwerpen, retro interieurs, kleuren en toffe vormen. De bekende designs en vormen van toen zijn vandaag de dag nog steeds ontzettend populair. En veel ontwerpers van nu laten zich graag door die tijd inspireren. Marij dus ook!


Het kleurenpalet van My Attic is gemaakt met een grote glimlach naar vroeger, maar dan met een moderne vertaling. Gedurfde, uitgesproken kleuren zijn gecombineerd met wat zachtere tinten die mooi met elkaar te mixen zijn, maar op zichzelf ook krachtig genoeg zijn. Ga je voor één kleur of voor een combinatie van meerdere kleuren?

De kleuren van Flexa Creations

De nieuwe kleurcollectie is verkrijgbaar in muurverf (extra mat, zijdemat en krijt) en lak (extra mat, zijdeglans en hoogglans). De kwalitatieve verven van Flexa Creations zorgen ervoor dat de verf een langdurige mooie uitstraling heeft op de wand en op je houten kozijn. En door de HD Color technology die verwerkt zit in de verf zijn de kleuren nog dieper en intenser. Ook al schijnt de zon elke dag op jouw retro gekleurde muur, deze blijft mooi en vervaagt niet door de UV-bescherming in de verf. Mooie kleuren die lang mooi blijven!


Ontdek de kleuren uit de Retro Revival kleurcollectie:
Californian Sun
Groovy Terra
Flamingo Coast
Retro Aqua
Velvet Moss
Modern Mustard
Fifties Peach
Epic Green
Iconic Red
Midmod Blue

Combineer de Retro Revival kleuren

Het Retro Revival palet bestaat uit gedurfde tinten die karakter geven aan je interieur. De kleuren lenen zich er perfect voor om een uitgesproken statement te maken, maar ook om verrassende kleuraccenten toe te voegen aan een ruimte. Geef jouw huis een nieuwe look met één van de toffe retro tinten of combineer meerdere kleuren uit deze collectie. Neem bijvoorbeeld je werkplek onder handen of de woonkamer. Verblijd jezelf elke ochtend met de warme zacht gele Californian Sun op je slaapkamer muren. En de goudachtige Modern Mostard op het plafond met een rand Fifties Peach. Durf jij het aan?

Eerst even testen!

De toffe Retro Revival kleuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Karwei via onze verfmengmachine. Maar we begrijpen dat deze gedurfde tinten misschien eerst even getest moeten worden thuis. En dat kan! Want we hebben ook testers van alle tien kleuren in ons assortiment. Zo kun je rustig thuis kijken hoe de kleur op jouw woonkamer-, slaapkamer- of welke muur dan ook kleurt. De Flexa kleurtester is een mini-rollertje en een tester in één, dus de kleur zit direct op de muur. Twijfel je? Test dan eerst!

Geschreven door:

Karwei inspiratieteam

Het Karwei inspiratieteam blogt wekelijks over de nieuwste woontrends en inspiratie voor in en rondom het huis.

Volg ons en mis niets!