Er zijn heel veel soorten raamdecoratie. De juiste keuze maken én goed inmeten is dan ook niet altijd makkelijk. Daarom komen wij gratis bij jou thuis om je te adviseren, de stoffen of materialen te laten voelen en je ramen in te meten!

  • Snel een ervaren raamdecoratie-adviseur bij jou thuis
  • Je ramen worden gratis ingemeten
  • Je ontvangt gratis een kundig advies op maat
Plan jouw gratis afspraak

Plan gratis je afspraak in!

Gratis raamdecoratie advies bij jou thuis

Veelgestelde vragen

Is het adviseren en inmeten helemaal gratis?

Ja. We komen helemaal gratis bij je langs voor raamdecoratie advies en inmeten. Aan het eind van de afspraak hopen we al jouw vragen beantwoord te hebben, zodat jij precies weet welke raamdecoratie en welke maten het best passen bij jouw ramen.

Op basis van het adviesgesprek en inmeten kijken we samen naar een passende keuze uit onze collectie. Je kunt jouw raamdecoratie bestelling ter plekke afronden - maar we begrijpen het ook als je hier wat langer over wilt nadenken. Voor, tijdens en na de afspraak heb je daarom één contactpersoon: de raamdecoratie-adviseur uit de bouwmarkt in jouw buurt!

Is deze service geschikt voor alle raamdecoratievragen?

Ja. Wat je raamdecoratievraag ook is, we komen graag bij je langs om te adviseren en inmeten!

We passen ons advies aan op jouw wensen. Wil je alleen een klein raampje laten inmeten? Of juist een uitgebreid advies op soort en stijl? Dat kan allemaal. Maak een vrijblijvende afspraak - daarna wordt telefonisch contact met je opgenomen om jouw wensen door te spreken.

Hoe bereid ik mij voor op de afspraak?

Nadat je een afspraak hebt gemaakt, nemen we telefonisch contact met je op om jouw raamdecoratievraag door te nemen. Zo komen we goed voorbereid bij jou aan! We hebben een bus vol kleurstalen én goed meetgereedschap - zodat we jou thuis volop kunnen inspireren en adviseren.

Qua praktische voorbereiding is het handig als je ruimte maakt rondom de in te meten ramen, zodat we voldoende werkruimte hebben om jouw ramen perfect in te meten.

Hoe werkt het bestellen na de adviesafspraak?

Ben je helemaal blij met het raamdecoratie-advies en wil je jouw raamdecoratie graag bestellen? Dat kan direct via de iPad die onze raamdecoratie-adviseur mee neemt bij het bezoek bij jou thuis. Maar dat hoeft niet - je kunt er ook nog even over nadenken en later een besluit nemen over jouw bestelling.

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je via de mail updates over jouw raamdecoratie. De raamdecoratie kan bij jou thuis of bij de bouwmarkt in jouw buurt geleverd worden. Hierbij kun je ook de Karwei Klusservice boeken, waarna een specialist de raamdecoratie bij jou komt ophangen.

Is deze service overal in Nederland beschikbaar?

In vrijwel alle gebieden in Nederland kan je een afspraak met onze Karwei adviseur maken. Lukt het ons niet om bij je langs te komen? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op via mail of telefoon.

Persoonlijk raamdecoratie advies aan huis

Elke kamer in huis ademt een andere sfeer. De raamdecoratie en de raambekleding van Karwei maken deze sfeer compleet. Het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden is een uitdaging. Wij helpen je graag met het maken van een keuze, waarbij we rekening houden met al je wensen. Onze adviseur komt gratis bij je langs voor persoonlijk advies aan huis.

Jouw persoonlijke stijl

Tijdens het advies aan huis neemt onze adviseur ruim de tijd om je wensen omtrent sfeer en stijl te inventariseren. De adviseur is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zal deze met je delen. Samen lopen jullie de ruimtes door. Je krijgt de gelegenheid om verschillende stoffen, materialen en kleuren in combinatie met elkaar te bekijken. Op deze manier ervaar je het totale plaatje. Jouw persoonlijke smaak is leidend in ons advies.

Verschillende soorten raambekleding

De volgende stap is de keuze tussen de verschillende producten die Karwei aanbiedt. Gordijnen zorgen voor privacy en dempen het geluid in de ruimte. De gordijnstof in combinatie met de gordijnroede of de gordijnrail, is allesbepalend voor het gewenste eindresultaat. Rolgordijnen zijn geschikt voor elke ruimte. Jaloezieën of een plissé brengen elk weer een andere sfeer met zich mee. En hoe zit het met horren en zonwering? Onze adviseur neemt alle opties rustig met je door.

Inmeetservice en montage

De laatste stap van het raamdecoratie advies aan huis, is het inmeten van je ramen. We hebben nu voldoende gegevens om je bestelling te verwerken. Zodra je bestelling gereed ligt ontvang je een bericht van ons. Hier vind je een uitgebreid overzicht over hoe je de producten zelf kunt monteren. Wanneer je dit liever overlaat aan een monteur, kan je gebruik maken van de mogelijkheid van montage aan huis. Zo is alles in één keer gereed. Het genieten kan beginnen.

Recent bekeken