Bedien alle apparaten in huis met Qnect bij Karwei. ’s Ochtends het koffiezetapparaat alvast aanzetten of een melding ontvangen wanneer er iemand voor u deur staat? Met de Qnect app kun je allerlei apparaten en verlichting vanaf één plek bedienen. Qnect werkt via het WiFi netwerk waardoor zelfs de installatie gemakkelijk en snel gaat. Qnect kan het allemaal!

Simpel

Qnect producten kunnen gemakkelijk en snel geïnstalleerd worden. Het enige wat je nodig hebt voor de installatie is jouw WiFi wachtwoord en de app van Qnect die je door het installatieproces leidt. Verbind één product of meerdere tegelijk. Na de installatie kun je ieder aangesloten product vanaf één plek met de app bedienen.

Bekijk alle Qnect producten

Smart

De slimme app van Qnect geeft je de volledige controle over producten. Creëer scènes voor geautomatiseerde functionaliteiten of controleer en bedien elk product afzonderlijk. Bedien alle producten met de Qnect app of gebruik spraakbesturing met Amazon Alexa, Google Home of Siri Voice.

Solutions

Beginnen met één product om vervolgens het hele huis slimmer maken? Het kan allemaal met Qnect. Combineer verschillende apparaten en verlichting voor een slim huis.

Altijd en overal op je smartphone zien wie er voor je deur staat? De extra binnenbel zorgt ervoor dat er ook altijd in huis een geluid te horen is als er iemand aanbelt.

Bekijk de Qnect deurbellen

Beveilig je huis of ander gebouw eenvoudig en slim. Camera's voor binnen en buiten waardoor je altijd en overal zicht hebt op de situatie en bovendien beelden kunt vastleggen. Programmeer dat bij detectie door een camera of bijvoorbeeld een Qnect sensor de sirene af gaat zodat inbrekers direct worden afgeschrikt. Met de wifi rookmelder zie je het direct op je smartphone als er rook gedetecteerd wordt.

Bekijk Qnect beveiliging

Beweging, een raam of deur die ongewenst geopend is of waterlekkage. De sensoren van Qnect merken het op en geven direct een melding in de app. En omdat alle apparaten van Qnect met elkaar te combineren zijn, kun je zelf programmeren wat er vervolgens moet gebeuren. Laat bijvoorbeeld als 's nachts een raam geopend wordt (inbreker) direct de sirene afgaan en alle lampen branden.

Bekijk Qnect sensoren

Allerlei producten die het je een stuk makkelijker maken. Bedien allerlei apparaten en verlichting in huis vanaf 1 plek; de Qnect app. Met de stopcontacten en stekkerdoos maak je zowat elk apparaat met een stekker smart. Je staande lampen, je schermerlampen, je koffiezetapparaat, enzovoorts. Steek ze in een Qnect WiFi stopcontact en je kunt ze voortaan allemaal vanuit de app bedienen en programmeren. Extra handig is dat je die apparatuur zo kunt combineren met andere Qnect artikelen. Laat bijvoorbeeld direct een lampje branden als de bewegingsdetector opmerkt dat 's nachts een kind uit bed komt.

Bekijk Qnect comfort producten

Privacy

Karwei geeft om jouw privacy en gegevensbescherming. De Qnect app draait op het veilige en betrouwbare Tuya smart IoT Platform, hierdoor is het apparaat altijd privacybestendig. We garanderen dat jouw gegevens altijd versleuteld, volledig anoniem en nooit met derden worden gedeeld.

De Qnect app

Deel eenvoudig de controle over jouw Qnect apparaten met familie en vrienden, zodat ze het met hun eigen smartphone kunnen bedienen.

Bekijk alle Qnect producten

Recent bekeken