Airco laten installeren

Het aanleggen van een airco systeem is geen standaard doe-het-zelf-klus. Gelukkig staat er bij Karwei Klus&klaar altijd een vakman voor je klaar die deze klus voor jou uit handen neemt. Zo weet je zeker dat deze vakkundig wordt geïnstalleerd en kun je binnen mum van tijd genieten van een airco in huis.

  • Snel een betrouwbare vakman
  • Minimaal 12 maanden garantie
  • Betaal eenvoudig achteraf aan de vakman

Split airco laten installeren bij Karwei

Met de split airco unit die je bij ons in het assortiment vindt, kun je jouw huis verkoelen, verwarmen én ontvochtigen. Je hebt dus het hele jaar profijt van deze slimme en stijlvolle airconditioner. Een split airco bestaat uit twee onderdelen: een binnen- en een buitenunit. Dit apparaat is ook nog eens milieuvriendelijk: door de handige slaapstand koelt of verwarmt de airco geleidelijk steeds minder en dankzij de timer schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Er is keuze uit drie verschillende modellen.

Vakkundige airco monteur

Je split airco laten installeren door een erkend vakman? Bij Karwei koop je een airco inclusief een standaard montage (exclusief meerwerk). Bij deze klus wordt rechtstreeks via de binnenmuur naar buiten geboord, met leidingen tot maximaal 7 meter. Daarnaast krijg je automatisch 12 maanden garantie op de installatie. Is er binnen dat jaar iets mis met jouw split airco? Dan staat Karwei voor je klaar. Lees in onze algemene voorwaarden of de productvoorwaarden van jouw split airco unit meer over deze garantie.

Airco's inclusief montage

Zo werkt de montage van je split airco

1. Bestellen
Koop jouw split airco (inclusief montage) bij Karwei.
2. Karwei montageservice aanvragen
Na jouw aanvraag ontvang je een mail met aanvullende vragen om het meerwerk in kaart te brengen en drie voorkeursdagen door te geven. Zo zorgen we ervoor dat de montage straks perfect verloopt!
3. Afspraak maken
Vragenlijst ingevuld? Je ontvangt binnen 3 werkdagen de montagedatum. Lukt dit niet op één van je voorkeursdata dan nemen we contact met je op.
4. Voorbereiden
Laat de airco uiterlijk twee dagen van tevoren bezorgen. Zorg er daarnaast voor dat de montageplek bereikbaar is en dat er elektra aanwezig is in de buurt van de binnenunit.
5. Laten installeren
Onze ervaren vakman komt de airco installeren.
6. Betalen
Na afloop ontvang je van ons een betaallink via iDeal voor het eventuele meerwerk. Zo betaal je de overige kosten snel en eenvoudig!

Split airco meerwerk

In enkele gevallen is de standaard montage niet genoeg. Wil je bijvoorbeeld de airco op het dak laten plaatsen of zijn je buitenmuren van beton dan is dat geen probleem. Ook dergelijk meerwerk nemen we graag uit handen. Dit is afhankelijk van de individuele situatie. Eventueel meerwerk kan bestaan uit:
- Dakdoorvoer inclusief condensator: 247 euro
- Muurdoorvoer door beton: 102 euro
- Extra meter leidingen (bij meer dan 7 meter): 91 euro per meter
- Hoogwerker (bij montage hoger dan 6 meter): 629 euro

Bekijk assortiment

Recent bekeken