Klantenservice

Uitleg waardecoupons sparen

Met de KARWEI KAART ontvang je t/m 28 februari 2017 in de bouwmarkt en via de webshop 2 punten bij iedere euro aan bestedingen. Bij elke 300 punten ontvang je een waardecheque van € 2.50 die korting geeft op je volgende aankoop. Toon dus t/m 28 februari 2017 altijd je KARWEI KAART bij de kassa. Om via de webshop punten te sparen en waardecheques te verzilveren, dien je een online account aan te maken en je KARWEI KAART te koppelen aan je online account. Bovendien moet je natuurlijk altijd ingelogd zijn om je punten te sparen en in te zien of korting te krijgen bij je volgende aankoop.

Let op! Vanaf 1 maart 2017 wordt het spaarprogramma van de KARWEI KAART vervangen voor een nieuw programma. Met het nieuwe programma ontvang je na het scannen van de KARWEI KAART altijd en direct korting op je volgende aankoop. Het is dus vanaf 1 maart niet meer nodig om punten te sparen voor extra korting, dit ontvang je als trouwe klant bij elke aankoop.

Saldo gespaarde punten

Tot en met 28 februari 2017 blijf je punten sparen met je KARWEI KAART. Het saldo van de gespaarde punten uit de bouwmarkt en via de webshop wordt automatisch bijgehouden. Je ziet het saldo terug op de kassabon en in je online account. Bij 300 punten of meer ontvang je t/m 28 februari een waardecheque met een maximum van 10 euro.

Na 28 februari vervallen overgebleven punten en doe je automatisch mee met het nieuwe programma. 

Waardecheques versus waardecoupon

Waardecheques onderscheiden zich van andere waardecoupons doordat ze ook online te verzilveren zijn. Op de waardechequestaat dit duidelijk vermeld. Let er op dat een waardecheque altijd 4 weken geldig is. Aan de rechterkant zie je een voorbeeld van een waardecheque.

Regelmatig ontvang je dus ook extra waardecoupons in de bouwmarkt, deze zijn alleen in de bouwmarkt in te wisselen. Dit staat ook duidelijk vermeld.

Andere kortingen en aanbiedingen

Naast het voordeel van de waardecheques en andere waardecoupons krijg je als KARWEI kaarthouder regelmatig andere exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen. Deze vind je wekelijks in de KARWEI folder, de bouwmarkt en natuurlijk op de website.

Spelregels coupons

  • Tot en met 28 februari ontvang je een coupon bij een puntensaldo van 300 of meer.
  • Bij een volgende aankoop via de webshop of in de winkel kun je de waardecheques inleveren. (Mits je KARWEI KAART gekoppeld is aan je online account en je ingelogd je aankoop doet.)
  • De waardecheque is altijd 4 weken geldig.
  • Andere waardecoupons kun je alleen in de bouwmarkt inwisselen.
  • Waardecoupons zijn niet inwisselbaar voor geld of de KadoKaart van KARWEI.
  • Het bedrag moet in één keer worden besteed. Je krijgt geen geld terug.
  • De speciale actievoorwaarden staan op de voorzijde van de coupon. Voor de rest gelden de algemene couponvoorwaarden.

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.