59.
95
Dit product is uit ons assortiment

Productomschrijving


  De Philips Lightstrips zijn flexibele strips die je kan gebruiken om bepaalde delen in je woning in de spotlight te zetten. Plaats ze langs planken, onder een tv of wellicht om je favoriete schilderij. Bovendien gaan deze flexibele LightStrips met LED-verlichting lang mee en zijn ze zeer efficiënt, waardoor je ook nog eens bespaart op je energierekening.Verbind de LightStrips met de app Philips Hue, wat betekent dat je met één vinger controle hebt over je verlichting via je iPad, iPhone of iPod touch. 

  Let op: deze losse Hue LightStrip is aan te sluiten op de hue bridge. Deze lamp is een uitbreiding op de Hue Starter pack waarbij de bridge wordt geleverd. De bridge in het starterspakket is vereist voor de werking!
   
  Philips Hue Lightstrips zijn eenvoudig te installeren. Plaats de lamp op een mooi plekje in huis en sluit de bridge (een klein, rond toestel dat functioneert als een 'brug' tussen de lampen en het internet) met een kabeltje aan op je WiFi-router. Na het downloaden van de Hue app werkt de verlichting meteen. Met de Hue app wordt de verlichting precies volgens persoonlijke voorkeuren ingesteld en is deze met één vingerbeweging aan te passen. Thuis en op afstand kunnen de lampen ingesteld worden op helderheid en op verschillende kleurtinten, ook met behulp van timers. De bridge in het starterspakket is dus vereist voor de werking! 
  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Philips Friends of HUE - LightStrips Single Pack
  Productnummer 535015
  Gewicht product 260 gr
  Hoogte product 1.1 cm
  Lengte product 3 mm
  Breedte product 2.0 m
  Type(nummer) 7299355PH
  Merk Philips
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Max. wattage lichtbron 30.0 W
  Technische kenmerken
  Energieklasse A
  IP-beschermingsklasse IP20
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken