CanDo traprenovatie traptrede wengé 100x30 cm

29.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • CanDo traprenovatie
  • Afmeting: 100 x 30 centimeter
  • Kleur: wenge
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Snel en eenvoudig een nieuwe uitstraling voor je trap!

Met de CanDo traprenovatie laminaat overzettrede wenge 100x30 centimeter is het snel en eenvoudig om je bestaande trap een nieuwe uitstraling te geven.

CanDo Traprenovatie
CanDo traprenovatie laminaat is er in verschillende decoren. De treden hebben een duurzame afwerking, zijn geschikt voor intensief gebruik en staan garant voor jarenlang plezier. De overzettreden van laminaat kunnen over de bestaande trap gemonteerd worden. CanDo traprenovatie laminaat is eenvoudig te onderhouden met een laminaatreiniger.

Een fraaie afwerking van je trap vraagt om passende accessoires. De zijkant van de trap kan netjes afgewerkt worden met kantlaminaat. Voor de afwerking van de bovenste trede kan je een afwerklijst gebruiken. Je kunt kiezen voor decorgelijke stootborden om de trap in één kleur te renoveren of je kunt kiezen voor contrast waarbij je stootborden met een afwijkende kleur gebruikt.

Met een CanDo traprenovatie kantstrook kun je de buitenkant van de laminaat traptreden eenvoudig afwerken. Kantfolie is uitgevoerd met een duurzame toplaag en daardoor geschikt voor intensief gebruik.

Voor extra veiligheid kun je gebruikmaken van CanDo traprenovatie antislip tape. Dit plak je heel makkelijk op de trap omdat de achterzijde van deze tape voorzien is van een plakstrip.

De trapspin is een onmisbaar onderdeel voor de doe-het-zelver bij het inmeten van je bestaande trap. Door de neus te plaatsen op de bestaande trap en de poten van de spin in de hoeken te plaatsen kun je de maten heel nauwkeurig overnemen. Vervolgens kun je deze vorm overtekenen en probleemloos de traptrede uitzagen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Traptrede
Productnummer 329681
Hoogte product 100.0 cm
Lengte product 5.8 cm
Breedte product 30.0 cm
Type(nummer) 100 x 30 cm
Merk CanDo
Duurzaam Nee
Algemeen
Lijn Traprenovatie
Kleurfamilie Hout
Kleur Wengé
PEFC keurmerk Ja
Materiaal Laminaat
Technische kenmerken
Samenstelling van traponderdeel/-hulpstuk Gelamineerd
Reviews worden geladen

Recent bekeken