Maatwerk vouwgordijnen

Vouwgordijnen kopen bij Karwei

Vouwgordijnen zijn stijlvolle gordijnen die in elke ruimte van het huis mooi staan. In de slaapkamer hang je een verduisterend vouwgordijn, in de badkamer een lichtdoorlatend vouwgordijn voor veel privacy en in de woonkamer elegante vouwgordijnen in wit of grijs. Bij Karwei vind je een uitgebreid assortiment vouwgordijnen. Kies uit vele kleuren, stoffen en afwerkingen. Welk vouwgordijn hang jij binnenkort op?

Een vouwgordijn zoals jij wilt

Heb je afwijkende maten ramen of heb je specifieke wensen? Dan zijn vouwgordijnen op maat ideaal. Hierbij stel je de vouwgordijnen helemaal aan de hand van jouw wensen samen. Of kies voor een tussenweg.

Vouwgordijnen verduisterd of lichtdoorlatend

Een verduisterend vouwgordijn is ideaal op bijvoorbeeld de slaapkamer of de kinderkamer. De dikke stof houdt licht en zonlicht buiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat het licht buiten blijft. Ook blijft het heerlijk koel in je woonruimte. Wil je liever wat licht in de kamer behouden? Dan is een lichtdoorlatend vouwgordijn wat je nodig hebt. Met dit soort vouwgordijnen creëer je een natuurlijke lichtinval in de ruimte. Geniet van meer privacy en toch een prettig verlichte kamer met deze gordijnen.

Welke kleur vouwgordijn kies je?

Weet je of je een verduisterend of lichtdoorlatend vouwgordijn wil? Dan sta je nog voor de lastige keuze om de perfecte stof te kiezen. Welke kleur vouwgordijn geeft jouw kamer de mooiste sfeer? Kies je een vouwgordijn in het grijs? Past een vouwgordijn in het wit beter? Of ga je voor een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld mint groen of lichtgeel? Bij twijfel tussen twee of meerdere kleuren is het bestellen van een stofstaal aan te raden. Hiermee krijg je de kans om de stof in je eigen interieur te zien. Zo weet je direct welke stof het mooiste gaat staan. Keuze gemaakt? Dan bestel je de vouwgordijnen gemakkelijk online. Wij bezorgen ze dan zo spoedig mogelijk bij je thuis.