Bureaus

Bureau kopen bij KARWEI

Een goed bureau en een comfortabele bureaustoel zijn de basis voor een goede concentratie en een productieve dag. Om je echt te kunnen concentreren moet je je werkplek ook schoon en opgeruimd houden. De lades en vakjes van een bureau helpen je daarbij, hier kun je alles netjes in opbergen en heb je het toch ook weer snel bij de hand. Ligt je tafel daarnaast vol met schetsen, studieboeken of mappen? Dan is het handiger om een groot bureau te kopen. Als je alleen je laptop nodig hebt, is een klein bureau voldoende. Zet een mooie bureaulamp neer en je kunt ook als het donkerder wordt goed doorwerken.

Bureau wit, grijs of zwart

Behalve een comfortabel bureau, wil je ook een bureau dat aansluit bij de rest van je interieur. Op deze manier behoud je je eigen stijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur van je bureautafel; je kunt kiezen voor een bureau in het wit, grijs of zwart, maar we hebben ook bureau’s waar je kunt kiezen uit een combinatie van verschillende kleuren grijs. Heb je moeite met concentreren? Kies dan voor een bureau in een lichte en natuurlijke kleur. Dit bevordert de concentratie. Wil je dat je bureau perfect bij de rest van je inrichting past? Kijk dan naar onze series, waar we onder andere bureau’s, bedden en nachtkastjes aanbieden in dezelfde stijl. Allemaal voor een aantrekkelijke prijs!

Houten bureau

Tenslotte speelt de stijl van je bureau ook een belangrijke rol. Zo hebben we leuke bureautafels voor in de tienerkamer of houten bureau’s die ook mooi zijn als zij- of eettafel. Ook zijn houten bureau’s eenvoudig zelf te maken, met het klusadvies van KARWEI. Kijk eens hoe je een bureau maakt, of een bureau met vakken, of alleen een bureaublad.

Bureau kopen? Leren en werken worden een stuk leuker aan een mooi bureau. Bekijk ons online assortiment voor inspiratie en aanbiedingen en laat je bureau gemakkelijk thuisbezorgen. Of kom langs bij één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt!

Recent bekeken