Flexxfloors Stick Deluxe PVC Vloertegel Grijs Natuursteen 60x30 cm 2,05 m2

€ 45.08
36.
06
Aanbieding geldig t/m 16-02-2020
  • Aanbieding t/m 16-02-2020
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk aan te brengen met een zelfklevende laag
  • Dikte van 2 mm
  • Geschikt voor normaal woongebruik
  • Garantie van 10 jaar

De Flexxfloors Stick Deluxe PVC vloertegel in grijs natuursteen 2,05 m² siert elke woning. Dit vloerdeel heeft een grijs natuurstenen decor en is daarmee een rustpunt in het interieur. Door een zelfklevende laag onder de kunststof tegels zijn ze eenvoudig en snel aan te leggen. Bovendien is hij afwasbaar en daarmee goed te onderhouden. In andere woorden, de Flexxfloors kunststof vloertegel grijs natuursteen 2,05 m² is een prima keus voor je woning.

Basisvloer
Flexxfloors kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak indien nodig een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten. Voor een sterke hechting tussen zuigende ondergronden en Flexxfloors Stick, is een voorbehandeling met Flexxfloors Primer noodzakelijk. Een zuigende ondergrond is te herkennen met een druppeltest. Laat een druppel water vallen op de vloer. Als deze na 1-2 minuten is ingetrokken is er sprake van een zuigende ondergrond. Basisvloeren zoals cementdek-, beton, anhydriet en houten vloeren zijn zuigende ondervloeren en moeten worden voorbehandeld met Flexxfloors Primer. Je kunt de Flexxfloors Stick vloer ook zwevend leggen op de Flexxfloors Silence ondervloer. Deze ondervloer is TÜV gecertificeerd in combinatie met Flexxfloors Stick behaal je een geluidsreductie van 10 dB en voldoe je aan de geluidsreductie eisen voor appartementen.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: Flexxfloors liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood, (Flexxfloors) hobby mes en aanslagblokje.

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een kunststof vloer reiniger zoals de Flexxfloors daily cleaner. De Stick Basic en Stick Deluxe vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag. Deze kan aangetast worden door gebruik en intensieve reiniging. Pleeg daarom minimaal 1 keer per jaar onderhoud door het toepassen van de Flexxfloors intensive cleaner en het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag met Flexxfloors protective finish. Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan je vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen.

Legpatronen
Met Flexxfloors Stick zijn diverse legpatronen mogelijk en daarnaast kan je je eigen fantasie gebruiken, bijvoorbeeld door tegels en houtdecoren door elkaar te gebruiken.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort PVC vloertegel
Productnummer 458791
Gewicht product 7550 gr
Hoogte product 2 mm
Lengte product 30.5 cm
Breedte product 61.0 cm
Type(nummer) 458791
Merk Flexxfloors
Afmetingen uit verpakking
Lengte lamel (excl. verbinding) 610.0 mm
Lengte patroon 229.0 mm
Breedte lamel (excl. verbinding) 152.0 mm
Breedte patroon 229.0 mm
Dikte lamel 2.0 mm
Aantal m² per pak 2.05 m²
Aantal lamellen per pak 11.0 stuks
Algemeen
Type Vinyl vloer
Lijn Deluxe
Materiaal Kunststof
Soort materiaal PVC (Polyvinyl Chloride)
Afwerking Houtlook met voelbare houtnerf
Uiterlijk
Vorm Tegel
Decor Tegel
V-groef Nee
Krasbestendig Nee
Houtlook/houtstructuur Ja
Voelbare houtstructuur Ja
Kleur Grijs
Kleurfamilie Grijs
Gebruik
Uv bestendig Ja
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Leginstructies Makkelijk te leggen met Flexxfloors liniaal en mes
Contactgeluidsreductie 2.0 dB
Maximale temperatuurbestendigheid 28.0 °C
Gebruiksklasse Normaal woongebruik
Waterbestendig Ja
Geluidsreductie 2.0 dB
Geschikt voor trap Ja
Loopgeluidisolatie 2.0 dB
Type verbinding Geen
Antislip Ja
Anti-statisch Ja
Legmethode Zelfklevend
Reviews worden geladen

Recent bekeken