Inspiratiedossier:

Zelf aan de slag in Amsterdam

Verven & behangen

Elma en Marcel kennen elkaar 6 jaar en hebben hun eerste huis samen gekocht. Ze wonen sinds 2 maanden in Amsterdam in een 3-kamerappartement van zo’n 100 vierkante meter. Hun vorige huis was een stuk kleiner. Marcel is destijds bij Elma ingetrokken. Nu ze samen meubels zijn gaan kopen voor het nieuwe huis, zien ze pas hoe groot hun smaakverschil is. Toen Elma Marcel leerde kennen schrok ze van zijn mannenhuis inrichting…rode vloerbedekking zwarte leren stoelen.

 

Ze hebben geprobeerd om er ‘hun huis’ van te maken door de vloerbedekking eruit te halen en een muurtje weg te slopen.Met het combineren van hun beider spullen, hebben ze geprobeerd een compromis te bereiken in twee woonstijlen. Maar in dit nieuwe huis willen ze beiden meer dan een compromis, ze willen een mooi huis wat bij hun allebei past. Een huis om in thuis te komen.

 

vtwonen zelf aan de slag, zondag 19:30 bij SBS6

vtwonen zelf aan de slag

In vtwonen zelf aan de slag worden stellen met hulp van een stylist dit keer zelf aan het werk gezet om hun huis een make-over te geven. Met tips en een boodschappenlijst van de stylist gaan ze, samen met Viktor Brand, op zoek naar een mooie basis bij KARWEI. In aflevering 2 gaan Elma en Marcel behangen en verven.

 

Wekelijks vind je op karwei.nl alle klusadviezen en inspiratietips uit het programma (zondag 19:30 bij SBS6).

Ons assortiment voor  Zelf aan de slag in Amsterdam

Wij hebben alles om jouw klus te klaren