Creëer met knoppen je eigen kunstwerk aan de muur

Heb je een saaie wand in huis of wil je een keer een andere kapstok dan de standaard modellen?Maak dan kennis met deze houten kapstok-knoppen.

Maak met knoppen een kunstwerk aan de wand

Met deze houten knoppen maak je heel eenvoudig een eigen kunstwerk aan de muur. Je bepaalt zelf waar en hoeveel knoppen je bevestigt. En nog belangrijker: welke items je aan de muur hangt.

Creëer zelf thuis een leuke wand met deze knoppen. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten (50 en 100mm) en in diverse kleuren. Voor deze wand zijn de naturel- en zwart-kleurige knoppen gebruikt. De knoppen kunnen gebruikt worden als kapstok, maar zijn ook leuk als eye-catcher op de muur van de slaapkamer. (* Tas, schoenen, sjaal, kussens, plant en plantenbak zijn privé-bezit)

Geef de wand een speelse twist door naast jassen en tassen ook andere items op te hangen. In dit geval is dat deze leuke draadlamp, die niet alleen functioneel maar ook heel decoratief is. (* Plant, kussens en sjaal zijn privé-bezit)

Maak het geheel af door het toevoegen van leuke accessoires en een leuke bank. Dit robuuste bankje is eigenlijk voor buiten bedoeld, maar doet het binnen ook heel goed. (*plant, schoenen, kussens, sjaal en vloer zijn privé-bezit)

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.