Stijl&advies bij Karwei | Persoonlijk interieuradvies

Nieuw bij Karwei: persoonlijk interieuradvies

Je wilt een fijne plek creëren, voor jezelf, voor jullie samen of het hele gezin. Maar hoe zet je al je ideeën om in concrete plannen? Vanaf nú helpen de personal stylisten van Karwei Stijl&advies je tijdens een 1-op-1 afspraak in onze bouwmarkten. We maken het je extra makkelijk met een heldere schets, kleuradviezen en een productlijst. Zo kun je thuis direct aan de slag!

Wat kun je verwachten?

Je boekt online een afspraak van 1 uur (of meer) met één van onze stylisten in de deelnemende bouwmarkten. We vragen je hierbij een aantal gegevens achter te laten, zodat de stylist goed voorbereid is wanneer je bij hem of haar aan tafel komt, en ze direct adviezen kan gaan geven.
Je betaalt na afloop van het adviesgesprek 59,-.
Doe je binnen een maand na afloop van het adviesgesprek een aankoop in de desbetreffende bouwmarkt of via de online bestelzuil in die bouwmarkt van 500,- of meer, dan krijg je de advieskosten terug! Zo is je advies dus helemaal gratis!
Doe je in diezelfde periode een aanschaf van 25,- tot 499,- euro in de desbetreffende bouwmarkt of via de online bestelzuil in die bouwmarkt, dan geven we je 5,- korting op je totale bonbedrag. Ook fijn!

Bekijk de actievoorwaarden

Verrijkende blik!

"Je krijgt een verrijkende, verder-kijkende blik! Je wijkt af van je standaard en ze laten je bepaalde zaken inzien waar je zelf niet bij stil staat."

Naam: van Broekhoven
Bouwmarkt: Goirle
Aantal sterren: 5/5

Precies waar ik naar op zoek was!

"Ik voelde me echt gehoord, werd ook uitgedaagd anders te kijken en daardoor werd ik geïnspireerd. Eerlijk advies met goede verkoop zonder opdringerig te zijn."

Naam: Willemijn
Bouwmarkt: Bussum
Aantal sterren: 4/5

Recent bekeken