Win een kerst stylist

Win een kerst stylist

Maak jouw Kerst van 2020 onvergetelijk en tover je huis om in een stijlvolle kerstsfeer samen met een expert! Karwei heeft dit jaar een gave winactie: een kerst make-over met hulp van onze professionele stylist. Naast een persoonlijk stijladvies bij je thuis van onze interieurstylist mag je ook alle artikelen die onze kerststylist heeft toegevoegd aan je interieur...houden! Helemaal cadeau dus!
Kom in de feestelijke moods met Karwei en kijk snel hoe je deze actie kunt winnen!

Win een kerst stylist

Hoe het werkt: shop met onze Kerst Stylist

Wil jij je huis omtoveren in een warme kerstsfeer, maar weet je niet zo goed hoe je dat moet doen? Onze kerst interieurstylist komt dit voor jou doen, bij jou thuis! De personal stylist komt bij je langs en zal in drie uur tijd je interieur volledig in de kerstsfeer brengen. Op basis van jouw wensen en de laatste kersttrends geeft onze interieurstylist je de beste kerstadviezen en tips die passen bij jouw huis. Daarnaast geeft Karwei je ook nog eens alle artikelen die gebruikt zijn voor het stylen van je huis helemaal cadeau! Laat je inspireren door onze stylist en Karwei maakt je huis helemaal klaar voor een fantastische Kerst!

Wat moet je doen?

Natuurlijk wil jij kans maken op deze feestelijke kerstactie! En meedoen is heel eenvoudig. Vul het invulformulier in en wie weet staat onze interieurstylist binnenkort bij jou voor de deur. Bekijk de actievoorwaarden en schrijf je vandaag nog in!

Bekijk de actievoorwaarden

Shop kerstdecoratie bij Karwei

Onze kerstcollectie brengt je op mooie ideeën en maakt jouw kerstsfeer in huis helemaal compleet. De laatste kersttrends heeft Karwei voor jou op een rij gezet, van versieringen in de (kunst)kerstboom tot prachtige accessoires en sierkussens. Ontdek hier alles voor de Kerst en kom in de feestelijke moods!

Recent bekeken