Nieuw bij Karwei: Geef je kapotte spullen een tweede leven en laat ze repareren

Laat jouw favoriete gereedschap je in de steek of kapt je lamp er ineens mee? Geef je spullen een tweede leven en lever ze (gratis) in bij de Reparatiestudio van Karwei* en binnen korte tijd kun je het gerepareerde product weer ophalen. Handig!

*Deze service is beschikbaar bij Karwei Amersfoort, Barendrecht-Carnisse, Heesch en Hoogvliet.

Karwei Barendrecht-Carnisse

Onze reparateurs zijn elke eerste zaterdag van de maand aanwezig in onze bouwmarkt. Maak je afspraak en breng je kapotte product zodat deze gratis** kan worden gerepareerd. Kort daarna kun je het product, op vertoon van je reparatiebewijs, weer ophalen in onze bouwmarkt. Over het verloop van de reparatie en de verwachte datum van ophalen, word je op de hoogte gehouden.

Plan een afspraak in Barendrecht-Carnisse

Karwei Amersfoort, Heesch en Hoogvliet

Lever je kapotte product bij onze servicebalie in, zodat deze gratis** kan worden gerepareerd. Kort daarna kun je het product, op vertoon van je reparatiebewijs, weer ophalen in onze bouwmarkt. Over het verloop van de reparatie en de verwachte datum van ophalen, word je op de hoogte gehouden.

** Als je product gerepareerd kan worden zonder het gebruik van nieuwe materialen, dan is de reparatie gratis. Indien de reparatie alleen kan worden uitgevoerd als er nieuwe onderdelen worden aangeschaft, dan zijn de nieuwe onderdelen voor rekening van de consument. Hierover wordt voorafgaand aan de werkzaamheden contact opgenomen.

Deze service komt tot stand in samenwerking met Stichting Repair Café

Recent bekeken