Maak het mooi met KARWEI

Maak het mooi met KARWEI

Eindelijk zomer! Volop tijd om te genieten van lekker weer en vrije dagen. Die bieden je niet alleen de kans om te luieren en op te laden, maar ook om grote en kleine klussen aan te pakken. Of het nu gaat om schilderwerk, een nieuwe badkamer plaatsen of een wandje behangen: deze zomer doe je dat zelf! En met KARWEI is dat een stuk makkelijker dan je denkt.

Je maakt het mooi met zachte gordijnen

Gordijnen geven sfeer en warmte aan elke ruimte, of je nu kiest voor een frisse, lichte tint of een intieme, donkere kleur. Het mooiste effect creëer je door die kleur terug te laten komen in de andere stoffen in je interieur, bijvoorbeeld die van kussens, vloerkleden, je bank of een fauteuil. Bij KARWEI heb je een ruime keus uit de mooiste materialen en stoffen. En om je een handje te helpen maken wij je gordijnen op maat. 
De juiste lengte, de mooiste plooi: je hebt het helemaal voor het zeggen. 

Je maakt het mooi met een opvallende kleur

De meest eenvoudige manier om een lambrisering te maken: met de roller en de kwast. Door slimme trucjes toe te passen – bijvoorbeeld de kleur door te laten lopen in de (zelfgemaakte!) bank – creëer je een ruimtelijk effect. Bekijk het DIY-stappenplan om te zien hoe je dat doet. 

Je maakt het mooi met een hip behang

Even aan de slag en dan een compleet nieuwe sfeer: daar is behang voor uitgevonden. Behang nodigt uit om te experimenteren met kleur, met patronen en met spannende DIY’s. De basics heb je met onze klusvideo’s en stappenplannen zó onder de knie. De medewerkers in de bouwmarkt kunnen je precies vertellen welk behang je nodig hebt voor welke ondergrond. Blijft over: een keus maken uit al die nieuwe kleuren en patronen. Leuke klus toch? 

Je maakt het mooi met zo’n basic vloer

Staat zo’n mooie houten vloer hoog op je verlanglijst? Waar wacht je op! Bij KARWEI vind je laminaat in alle soorten en kleuren. Niet van echt te onderscheiden door de voelbare houtstructuur, maar zonder de nadelen van hout. Een laminaatvloer kan alles hebben (honden, katten, hoge hakken, spelende kinderen) zonder er afgeleefd uit te gaan zien. Nog meer plussen: laminaat is heel betaalbaar en dankzij handige plakstrips en clickverbindingen leg je het makkelijk zelf. 

Je maakt het mooi met zo’n basic hanglamp

Een goede lamp is een lichtbron én een stylingobject. De Chopper scoort op beide punten: een echte KARWEI-basic die zich bij elke woonstijl thuis voelt. Scandinavisch, minimalistisch, stoer en industrieel of juist met naturellen of pastel: he’s at your service! Wordt jouw interieur van zo’n mooie basic nog mooier?

De hele zomer maak je bij KARWEI kans op prachtige prijzen, speciaal voor KARWEI KAART-houders! En als hoofdprijs maar liefst 7x een week in een 14-persoons familievilla in het Roompot Ferienresort Cochem in Duitsland. 

Je maakt het mooi met behulp van onze video's

KARWEI helpt je graag om het klussen nog gemakkelijker te maken. Je krijgt duidelijke instructies, tips, boodschappenlijst etc. Zelf klussen is niet moeilijk meer met de klusvideo's van KARWEI!

Je maakt het zelf met behulp van onze Mooi DIY ideeën

Een lambrisering én een hoekbank: in een weekend creëer je deze fijne loungehoek. Voor extra effect schilder je de bank dezelfde kleur als de lambrisering. Een paar lekkere kussens in een contrasterende kleur erop en klaar ben je!

 

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.