Wil je iets veranderen in je huis, maar heb je zelf te weinig kennis en ervaring, geen tijd of is de klus te groot? Met de Karwei Klusservice is je klus zo geklaard en kun jij sneller genieten van het eindresultaat. Karwei heeft een breed netwerk van professionele, externe partijen die op jouw verzoek aan de slag gaan. Maak snel en eenvoudig een afspraak! Dan neemt de vakspecialist zo snel mogelijk contact met je op.

Welke klus wil je laten doen?

Welke klus wil jij laten aanpakken?

Van vloer laten leggen tot het inhuren van een klusjesman. Of je nu een kleine klus hebt of een grotere klus. Welke klus wil jij laten aanpakken?

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Karwei Klusservice?

1. Aanvragen
Geef aan welke klus je wil laten uitvoeren en krijg direct inzicht in de kosten.

2. Datum kiezen
Geef een aantal data op die je voorkeur hebben. Binnen drie werkdagen neemt één van onze partners contact met je op voor het inplannen van de klus.

3. Voorbereiden
Zorg dat je al het benodigde materiaal in huis hebt en de ruimtes klaar zijn om direct met de klus te beginnen.

4. Betalen
Betaal eenvoudig achteraf.

Wanneer wordt de klus ingepland?

We streven ernaar je klus binnen 3 werkdagen in te plannen op een door jouw opgegeven voorkeursdag. Eén van onze partners neemt contact met je op en de datum wordt bevestigd per mail. Komt de afgesproken dag toch niet uit? Dan neemt de vakman contact met je op om de klus in te plannen voor een andere dag. In de aanvraag kan je maximaal 3 voorkeursdagen opgeven.

Wanneer wordt de klus uitgevoerd?

We streven er naar de klus uit te voeren op één van je voorkeursdagen. Lukt dit niet nemen we contact met je op. 95% wordt uitgevoerd op uiterlijk de laatste voorkeursdag. We streven er naar je klus uit te voeren binnen 3 tot 4 weken.

Hoe ziet zo’n dag eruit als de vakman langs komt?
  1. De vakman komt op de afgesproken datum en tijdstip langs
  2. De vakman neemt de klus met je door voordat hij aan de slag gaat. Als er sprake is van meerwerk wordt dit vooraf met je afgestemd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  3. De vakman voert de klus uit
  4. Als de klus is afgerond vindt de oplevering plaats
  5. Na oplevering ontvang je direct een e-mail met daarin een iDeal betaallink. In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.
Komen er nog onverwachte kosten bij?

De klus wordt uitgevoerd voor de kosten zoals aan jou bevestigd per mail. Mocht bij aanvang van de klus blijken dat er in tegenstelling tot datgene wat in de aanvraag stond toch meerwerk nodig of gewenst zijn wordt dit vooraf met je afgestemd. De kluskosten inclusief het eventuele meerwerk worden achteraf betaald via een iDeal betaallink. In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

De kluskosten inclusief het eventuele weerwerk worden achteraf betaald via een iDeal betaallink. In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Wat moet ik allemaal in huis hebben op de klusdag?

Van de vakman mag je verwachten dat ze het benodigde gereedschap bij zich hebben. Van jou verwachten we dat je alle benodigde materialen in huis hebt. Twijfel je of je aan alle producten gedacht hebt, neem dan contact met ons op.

Moet ik voor alle gereedschap zorgen?

De vakman neemt alle gereedschap mee. Jij hoeft alleen te zorgen dat de benodigde materialen op de dag van montage aanwezig zijn.

Vragen of klachten over jouw klus?

Neem dan direct contact op met een van onze klusservice partners. Wil je precies weten wie jouw klus uitvoert, bekijk dan de bevestigings-email.

Uw Montage Dienst (o.a. raamdecoratie, vloeren, horren, deuren & airco’s):
088-8887271 - montageservice@karwei.nl

Zoofy (o.a. klusjesman, loodgieter, electricien & timmerman):
085-0471277 - klantenservice@zoofy.nl

Outdoor Life Group (hout beton schuttingen):
088-0108620 - info@outdoorlifegroup.nl

Zonweringen:
• Telefoonnummer: 088-010 86 20
• E-mailadres: klantenservice@KARWEI.nl

Skantrae (Lundia deuren):
0316-586676 - verkoop@skantrae.com

Svedex (Arne&Bodil deuren):
0315-259930 - info@svedex.nl

Algemene klusservice vragen?
• Telefoonnummer: 088-010 86 20
• E-mailadres: klantenservice@KARWEI.nl

Recent bekeken