Assortiment

Neem je kleur 30 dagen op proef

Sommige kleuren wil je soms eerst even zien voordat je ze toepast in je interieur. Met de Histor kleurbedenktijd kan je nu een kleur 30 dagen op proef nemen. Ben je toch niet helemaal tevreden met de keuze van je kleur, dan mag je gratis een andere Histor kleur uitkiezen.


Hoe werkt het?

Wanneer je de kleur van een Histor lak of muurverf (gekocht in één aankoop) niet mooi vindt, kan je hetzelfde type Histor product (lak of muurverf) in een andere kleur aanschaffen om de oorspronkelijke kleur te vervangen. Je kan in dit geval met de kleurbedenktijd van Histor het aankoopbedrag van de nieuwe verfkleur teruggestort krijgen op je bankrekening. Deze actie geldt op alle Histor lakken en muurverven, (m.u.v. grondverf en voorstrijk).


Ontvang het aankoopbedrag van je nieuwe Histor verfkleur retour

 

Volg het stappenplan:

 1. Bewaar de bon van je eerste Histor aankoop bij Karwei.
 2. Koop binnen 30 dagen na de eerste aankoop een vervangende kleur van hetzelfde type Histor product (lak of muurverf) in dezelfde hoeveelheid of minder eveneens bij Karwei. Bewaar de bon goed.
 3. Schilder met de nieuwe kleur ongeveer de helft over van het schilderwerk waarvan u de kleur wilt aanpassen. Maak een foto van het schilderwerk waarop duidelijk beide kleuren te zien zijn.

Ga naar www.histor.nl/kleurbedenktijd en vul het Kleurbedenktijd-formulier volledig in en verzendt deze online, met foto’s van de 2 aankoopbonnen en het schilderwerk. Of print het formulier uit, vul dit volledig in en stuur dit samen met de 2 originele aankoopbonnen en de foto van het schilderwerk naar Histor Kleurbedenktijd, Antwoordnummer 1075, 6200VB, Maastricht (postzegel is niet nodig). Het Kleurbedenktijd-formulier moet binnen 60 dagen na de eerste aankoop ontvangen zijn.


Actievoorwaarden

 • De eerste aankoop dient tussen 26-09-2016 en 31-08-2017 bij KARWEI gedaan te zijn.
 • Het oorspronkelijke product mag niet teruggebracht worden naar de winkel.
 • Maximaal 1 inzending per huishouden.
 • Maximaal 250 euro wordt vergoed per inzending (verkoopprijs incl. btw).
 • De actie is alleen geldig voor Histor lak en muurverf gekocht bij een KARWEI bouwmarkt in Nederland of online op karwei.nl.
 • Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn op het moment van deelname aan de actie.
 • De opslag of vernietiging van ongebruikte verf is de verantwoordelijkheid van de deelnemer.
 • Alleen leesbare, volledige, onbeschadigde, originele, officiële en onvervalste Kleurbedenktijdformulieren, bonnetjes en foto’s worden in behandeling genomen.
 • Verkeerd geadresseerde of te laat verstuurde Kleurbedenktijd- formulieren, bonnetjes of foto’s worden niet in behandeling genomen.
 • Bij deelname aan de actie ga je akkoord dat geüploade foto’s van het schilderwerk door PPG mogen worden gebruikt voor commerciële doeleinden.
 • Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft over de actie kunt u een email sturen naar info@histor.nl. PPG zal uw vraag, opmerking of klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.
 • Lees de volledige actievoorwaarden voor meer informatie.

Door gebruik te maken van deze actie ga je akkoord met de terbeschikkingstelling van de actievoorwaarden via www.histor.nl/kleurbedenktijd. De actie wordt aangeboden door PPG Coatings Nederland B.V., statutair gevestigd te Uithoorn (KvK nummer 33130510) ("PPG").

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.