Klantenservice

Door grote drukte zijn wij momenteel lastiger te bereiken. Hierdoor kan het zijn dat je vraag langer blijft liggen. Wij doen er écht alles aan om je zo snel mogelijk te helpen.

Bestelstatus opvragen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst op karwei.nl en wil je graag de status van je order weten? Dat kan!

Bekijk mijn orderstatus

Vragen mbt het coronavirus

Mijn PostNL pakketje ligt klaar in de bouwmarkt. Kan ik deze nog ophalen?

Kom je een pakketje ophalen of brengen bij een van onze PostNL pakketpunten? In alle Karwei bouwmarkten zijn deze pakketpunten van maandag t/m zaterdag van 09:00 – 18:00u geopend. Lees hier hoe het werkt.

Waarom zijn jullie bouwmarkten gesloten?

Onze bouwmarkten vallen onder niet-essentiele winkels en daarom hebben wij ze vanwege de lockdown gesloten. Het is inmiddels wel weer mogelijk om te komen winkelen op afspraak. Lees meer.

Kan ik mijn bestelling in de winkel ophalen?

Met Click & Collect is het mogelijk om producten online te bestellen bij de door jou geselecteerde Karwei bouwmarkt. Indien het door jou gewenste product op voorraad is, wordt deze na het online bestellen direct apart gezet. Vervolgens kan je in het aangegeven tijdsslot langs de bouwmarkt rijden om jouw bestelling op te halen bij het Karwei afhaalpunt. Lees hier hoe het werkt. Het is ook mogelijk om te komen winkelen op afspraak en zo in de winkel jouw woonklusartikelen te bekijken en kopen. Lees hier meer.

Kan ik mijn artikelen retourneren in de bouwmarkt?

Dat kan. Het is weer mogelijk om je woonklusartikelen bij ons te retourneren. Maak hiervoor een hier een afspraak om te komen winkelen waarbij je jouw artikel(en) kunt komen retourneren. Maatwerkartikelen nemen we niet retour.

Let op! Artikelen die je in de bouwmarkt hebt afgehaald (bijvoorbeeld een Click & Collect aankoop) kan je alleen terugbrengen naar de bouwmarkt, maak daarvoor hier een afspraak met de bouwmarkt.

Alle vragen rondom het coronavirus

Op de FAQ pagina beantwoorden wij veel vragen rondom het coronavirus: https://www.karwei.nl/klantenservice/faq-coronavirus

Hoe kunnen we je helpen?

Waar gaat je vraag over?

Algemeen

Klantenvoordeel & cadeaubonnen

Recent bekeken