Waar moet ik rekening mee houden als ik naar de bouwmarkt kom?

We vragen je vriendelijk om hier rekening mee te houden als je naar de bouwmarkt komt:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Kom bij voorkeur alleen winkelen
  • Tijdens het winkelen is het dragen van een mondkapje verplicht
  • Desinfecteer handen bij de ingang
  • Betaal met voorkeur contactloos
  • Blijf thuis als je klachten hebt
Waarvoor is de bouwmarkt geopend?

Onze bouwmarkten zijn geopend voor het kopen van producten, afhalen van bestellingen, verhuur, retouren en klachtafhandeling. Ook het PostNL pakketpunt is geopend binnen de openingstijden van jouw bouwmarkt. Je bestelt eenvoudig online via Click & Collect of telefonisch via je eigen bouwmarkt.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling klaarligt in de bouwmarkt?

Vandaag besteld, is al na een uur af te halen binnen openingstijden. Wanneer de bouwmarkt jouw bestelling heeft klaargezet, ontvang je een afhaalbericht per mail*. Met het afhaalbericht kan je de bestelling direct komen afhalen.

*Heb je telefonisch bij de bouwmarkt besteld? Dan ontvang je geen mail over je bestelling.

Ik kan mijn bestelling niet afhalen, wat nu?

Je bestelling blijft altijd minimaal 7 dagen in de bouwmarkt voor je klaarliggen. Red je het niet om het binnen die tijd op te halen? Je mag altijd iemand anders de bestelling laten ophalen. Zorg er wel voor dat hij/zij jouw afhaalbericht meeneemt.

Wat zijn de openingstijden van de bouwmarkt?

De bouwmarkten zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17.00 uur. De openingstijden op zaterdag en zondag verschillen per bouwmarkt. Bekijk de actuele openingstijden voor jouw bouwmarkt.

Wat is Click & Collect?

Click & Collect is de mogelijkheid om producten online te bestellen bij de door jou geselecteerde Karwei bouwmarkt. Als jouw gekozen product op voorraad is, zetten we deze apart voor je. Bestel nu en haal je bestelling na een uur al af in één van onze bouwmarkten.

Wanneer kan ik mijn Click & Collect bestelling komen afhalen?

Tijdens de openingstijden van de bouwmarkt kan je jouw Click & Collect bestelling al na een uur afhalen. Wanneer de bouwmarkt jouw bestelling heeft klaargezet, ontvang je een afhaalbericht en kan je de bestelling direct ophalen.

Hoe kan ik mijn Click & Collect aankopen retourneren?

Onze bouwmarkten zijn geopend om je product te retourneren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar neem wel je artikel(en) en de factuur mee naar de bouwmarkt. Door de lockdown is de retourtermijn verlengd tot 30 dagen na aankoop.

Recent bekeken