Maak kans op een persoonlijke interieurschets

Heb jij een ruimte in je huis waar je interieuradvies voor kunt gebruiken? Doe mee aan onze Instasketch actie en maak kan op een persoonlijke interieurschets van onze stylist.

Hoe het werkt

Meedoen is heel eenvoudig:
1. Maak een foto van jouw kamer of ruimte
2. Post de foto op jouw Instagram-account met #InspireerMijKarwei
3. Maak kans een persoonlijke interieurschets van onze stylist!

Let op: zorg ervoor dat je je Instagram-account (tijdelijk) openbaar zet, anders kunnen wij jouw inzending helaas niet zien. Dit doe je via: Jouw profiel > Instellingen > Privacy > Accountprivacy.

Iedere week selecteren wij 5 verschillende foto’s en delen wij de unieke interieurschetsen op Instagram en Facebook. Zit je er de eerste keer niet bij? Iedere week gooien wij alle inzendingen weer op één hoop, dus misschien zit je er de volgende week alsnog bij!

Shop the look

Heb je iets leuks gezien in één van de interieurschetsen? Klik bovenaan ons Instagram-account @karwei op het Highlight-rondje ‘InstaSketch’. In iedere schets taggen wij de KARWEI producten die wij hebben gebruikt!

Bekijk KARWEI InstaSketch op Instagram

Actievoorwaarden
Leuk als je meedoet aan ‘KARWEI InstaSketch’! Om jouw foto met #InspireerMijKarwei te kunnen delen, hebben we jouw toestemming nodig om de foto te publiceren. Door toestemming te geven, ga jij akkoord met het volgende:

  • Alleen jij bent eigenaar van de foto die jij met #InspireerMijKarwei hebt gedeeld;
  • Je verleent aan KARWEI het recht om de content in onze digitale uitingen gebruiken. Hiervoor gelden geen restricties of beperkingen;
  • KARWEI zal redelijke inspanningen verrichten om jou als maker te vermelden en een koppeling op te nemen naar jouw Instagram- of Facebookaccount, maar is hiertoe niet verplicht.

Voordat we jouw foto gebruiken, vragen we je via een Instagram reactie om akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden.

Recent bekeken