Eigen Huis & Tuin

Stoere speelzolder

Aflevering 9 juni

Bart en Robert wonen samen met zoons Finn (9) en Dex (7) in een mooie nieuwbouwwijk in Elst. Finn en Dex kunnen heerlijk buitenspelen in de grote tuin en in de buurt. Bij slechter weer hebben de jongens hun eigen domein: een grote speelzolder. Waar het huis van Bart en Robert een stijlvolle en prettige sfeer ademt, wil het met de ruime en hoge speelzolder nog niet helemaal vlotten. Hun wens: een stoere speelzolder waar de jongens met hun vriendjes lekker kunnen hangen en spelen, maar waar ook voldoende opbergruimte is voor al het speelgoed.

Stoere speelzolder

Finn (9) en Dex (7) konden hun geluk niet op bij het zien van hun nieuwe speelzolder. Achter de op maat gemaakte kastenwand zitten tal van spelletjes en functionaliteiten verstopt: van dartbord tot uitklapbare sjoelbak en van ballenrek tot tweepersoons bureau. De houten steunpalen, die in het midden van de zolder staan, zijn weggewerkt in de klim en klauter roomdivider die reikt tot aan de nok. Hier kunnen de jongens lekker hun energie kwijt in het klimrek of boven even relaxen in het gespannen touwnet. De gehele achterwand heeft een stoere look en feel gekregen met een behang met underlayment print en dezelfde print komt terug in de op maat gezaagde decoratieve boom. Doordat we op de speelzolder hebben gekozen voor een witte basis komen de uitgesproken kleuren en smaakmakers, zoals de okergele bank, nog beter tot hun recht.

Shop de look en bekijk de klusadviezen.
 

Creëer jouw eigen stoere speelzolder

Altijd verrassend!

De acties en aanbiedingen van Karwei zie je in de folder, op de site en natuurlijk in onze bouwmarkten. Bij de Karwei bouwmarkt is elke actie en aanbieding meer dan alleen voordelig: met korting koop je naast klusbenodigdheden ook leuke decoratieve artikelen. Voorzie je huis en tuin voordelig met korting

Recent bekeken