Eigen Huis & Tuin

City Loft slaap- & badkamer

Aflevering 26 mei

In een mooi dorpje aan de Waal wonen Léon en Loes met hun drie kinderen in een verbouwde jaren ‘70 woning. Tijdens de verbouwing is ook de garage bouwklaar gemaakt om een aparte slaapkamer met badkamer en suite te creëren voor Léon en Loes. Nu is het tijd om de klus af te maken: aan rechterhanden en inspiratie ontbreekt het niet, maar toch blijft de WOW-factor uit. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Op het wensenlijstje staan: een ruimtelijke en luxueuze uitstraling.

Van garage naar luxueuze slaap- en badkamer

De kale garage heeft een totale make over ondergaan met een luxueuze slaap- en badkamer als resultaat. De klassieke visgraatvloer op basis van keramische tegels met houtnerfprint loopt door van de slaapkamer naar de badkamer en zorgt voor een luxe en ruimtelijke uitstraling. De antracietkleurige schuifdeuren van de kledingkast op maat reiken tot aan het plafond en verbergen een schat aan opbergmogelijkheden. De donkerblauwe wand zorgt voor verbinding tussen de bad- en slaapkamer. De rijke materialen, de zwarte plankendragers en de messing accessoires geven de ruimte een chique look & feel. De simpele DIY wand achter het bed geeft een groots en ruimtelijk effect en komt terug achter het vrijstaande bad.

Shop de look en bekijk de klusadviezen.

Creëer jouw eigen City Loft slaap- & badkamer

Altijd verrassend!

De acties en aanbiedingen van KARWEI zie je in de folder, op de site en natuurlijk in onze bouwmarkten. Bij de KARWEI bouwmarkt is elke actie en aanbieding meer dan alleen voordelig: met korting koop je naast klusbenodigdheden ook leuke decoratieve artikelen. Voorzie je huis en tuin voordelig met korting.

Recent bekeken