Coronavirus

Bij Karwei willen we klussen en inrichten voor iedereen leuker en gemakkelijker maken. We helpen je graag om je huis helemaal van nu en naar je zin te maken. Door de coronacrisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien wil je dan juist nu met je huis of je tuin aan de slag. Daar doen we bij Karwei allemaal heel hard ons best voor.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Kan ik mijn pakketje in de bouwmarkt ophalen?
We raden aan om eerst hier te kijken voor de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Lees meer

Belangrijke maatregelen in de bouwmarkt

Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in al onze bouwmarkten. Bekijk hier de maatregelen die wij hebben getroffen.

Lees meer

Voorraad bouwmarkten

De bevoorrading van onze winkels kan voor bepaalde producten verstoord zijn. We raden je aan de voorraad in de bouwmarkt te controleren op karwei.nl voordat je de winkel bezoekt.

Lees meer

Aangepaste openingstijden

We hebben onze openingstijden aangepast. Bekijk de openingstijden van jouw KARWEI hier.

Bekijk de openingstijden

Wooninspiratie voor binnen en buiten

Do It Yourself ideeën en tips

Op zoek naar de leukste DIY projecten? Bekijk de verschillende stappenplannen voor nieuwe DIY’s in en om het huis. Volg je eigen stijl en geef een unieke twist aan jouw DIY.

Bekijk de DIY's

Woon ideeën, inspiratie en decoratie

Droom je van een rustig thuis met naturel tinten of ga je voor de woontrend Groen doen? Bij KARWEI vind je stylingtips en leuke DIY projecten om zelf mee aan de slag te gaan. Laat je inspireren!

Lees meer

Recent bekeken