Coronavirus

Zo gaat Karwei om met het coronavirus

Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in al onze bouwmarkten. Wij zijn hen daarvoor zeer dankbaar. Maar om open te kunnen blijven, kunnen zij het niet alleen. Daarvoor hebben we ook de hulp en steun van jullie, onze klanten, nodig.

Gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan daarbij voorop. Wij volgen strikt alle maatregelen van de overheid, en zullen daarop ook toezien. Dit betekent dat wij bij al onze bouwmarkten beveiliging hanteren en een strikt toegangsbeleid zullen handhaven. Dit betekent ook dat we zullen toezien op het houden van 1,5 meter afstand, zowel in de winkel, als buiten bij de entree en op het parkeerterrein.

Wij verzoeken je in navolging van het overheidsbeleid alleen naar de bouwmarkt te komen, waarbij in totaliteit ook een maximum is gesteld aan het aantal klanten dat tegelijkertijd in de bouwmarkt aanwezig kan zijn. We vragen je daarnaast alles met PIN te betalen

Nog even op een rijtje:
- Controle op 1,5 meter afstand tot klant en medewerker;
- Beveiliging per bouwmarkt;
- Gereguleerde toegang tot de bouwmarkt;
- Maximaal éen klant per auto;
- Verzoek alleen met PIN te betalen.

Wij rekenen op ieders begrip. Alleen samen, medewerkers en klanten, kunnen we dit aan.

Aangepaste openingstijden
Al onze winkels blijven voorlopig open. Onze collega’s in de winkels doen hun uiterste best om het voor onze klanten zo goed mogelijk te regelen. En natuurlijk hebben ze juiste instructies gehad over hygiënemaatregelen, zodat je veilig je aankopen kunt blijven doen.

Voor Karwei is de gezondheid van onze medewerkers en klanten het allerbelangrijkst. Daarom hebben wij onze openingstijden aangepast:

van maandag tot en met zaterdag: 09.00 tot 18.00 uur.
En de bouwmarkten die zondag open zijn: 12.00 tot 17.00 uur.

Wat kun je doen?
Bovenstaande betekent ook dat we iedereen vragen wat zaken in acht te nemen als je naar onze winkels komt. We kunnen elkaar allemaal helpen om het voor iedereen zo plezierig mogelijk te maken

Thuisbezorgen via karwei.nl
Bestellen via onze webshop blijft natuurlijk gewoon mogelijk. www.karwei.nl, is altijd open. Kies bij aankoop in de webshop, zoveel mogelijk voor afleveren aan huis. De bezorgers komen gewoon bij je thuis, maar nemen daar ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht. Zo is er sprake van contactloos bezorgen, en houden ze gepaste afstand.

Vooraad niet optimaal
Helaas is de bevoorrading van onze winkels op dit moment niet optimaal. De beschikbaarheid voor de producten zal minder zijn dan je van ons gewend bent. Het kan voorkomen dat een gewenst artikel niet meer beschikbaar is. Onze excuses hiervoor! We doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard staat hierbij de veiligheid en gezondheid van onze klanten en personeel voorop staan. We hopen snel weer een goede service te kunnen verlenen. Dank voor je begrip.

Kortingsbonnen
Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in al onze bouwmarkten. Daarbij staat de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten voorop. Hierin volgen we strikt alle maatregelen van de overheid, en dat betekent o.a. dat we afstand houden.

We hebben daarom ook moeten besluiten om per direct te stoppen met de inname en uitgifte van de persoonlijke kortingsbonnen via de Karwei Kaart die je als klant van ons gewend bent na elke transactie in de bouwmarkt. Dit geldt zowel voor de app als voor de papieren coupons.

Tip! Bewaar je bonnen echter goed! We verlengen hun geldigheid. Als de huidige crisismaatregelen voorbij zijn, kun je je kortingsbonnen weer inwisselen in onze bouwmarkten. We zullen iedereen er dan over informeren.

Lees veelgestelde vragen over deze situatie op onze FAQ pagina.

We danken je voor je begrip en je vertrouwen.

#ZorgVoorElkaar

Team Karwei

Recent bekeken