Webshop bestellingen

Bestellen via onze webshop blijft natuurlijk gewoon mogelijk. Op www.karwei.nl staan we 24/7 voor je klaar, zoals je van ons gewend bent. Kies bij aankoop in de webshop zoveel mogelijk voor afleveren aan huis. De bezorgers komen gewoon bij je thuis maar nemen daar ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht. Zo is er sprake van contactloos bezorgen en houden ze gepaste afstand.

Levertijden

We werken hard om je product zo snel mogelijk te leveren. Maar ook wij hebben te maken met extra drukte en wat grotere aantallen ziekmeldingen. We kunnen daarom momenteel geen 24 uurs leveringen garanderen. Als de bezorgdatum wijzigt proberen we tijdig contact met je te zoeken.

Langere levertijd online bestellingen

Op dit moment hebben onze pakketten een langere levertijd. Door de corona-crisis is het extra druk en ontvangen wij meer online bestellingen en kampen we helaas ook met een hogere uitval van mensen. Met andere woorden: we hebben meer pakketten om te versturen en minder mensen om dit te doen.

We kunnen dus helaas niet aan de korte levertijd voldoen die je van ons gewend bent. Weet dat onze collega’s achter de schermen, zowel in onze magazijnen als bij onze vervoerders en op de klantenservice, keihard werken om je bestelling zo snel mogelijk de deur uit te krijgen. We houden je zo goed mogelijk op de hoogte van de status van je bestelling.

Op het moment dat je artikelen onderweg zijn, ontvang je van PostNL een Track & Trace-code waarmee je de status van de levering kunt volgen.

Heb je een vraag over je webshopbestelling? Kijk hier voor het antwoord op veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Recent bekeken