De Grote Behang Battle

We draaien de rollen om. Letterlijk. We vragen jou je eigen behang te ontwerpen! Digitaal of gewoon op een A4'tje. Teken. Schilder. Fotografeer. Alles mag.

En, ontwerp jij het winnende behang, dan krijgt deze een plek in onze collectie, en krijg jij als maker niet alleen jouw behang thuis, maar ook nog eens 1000 euro shoptegoed!

Ga aan de slag, laat je creativiteit de vrije loop en battle mee met jouw behangidee!

Om mee te doen deel je je creatie of op Instagram met de hashtag #GroteBehangBattle, of door hieronder op de button te klikken, daar het inzendformulier in te vullen en je creatie up te loaden.

Dit zijn de juryleden

Dit zijn de interieurkenners uit de jury voor de Grote Behang Battle. Met hun scherpe oog bepalen zij welke tien ontwerpen in de finale komen, waar de stem van het publiek de uiteindelijke winnaar bepaalt!

Deze ontwerpen doen al mee!

Plaats je ontwerp op Instagram, tag Karwei en gebruik de hashtag #GroteBehangBattle

(1) Bekijk de actievoorwaarden.

Mag iedereen zich inschrijven?

De Grote Behang Battle is voor iedereen (m.u.v. werknemers van KARWEI en externe partijen waarmee KARWEI samenwerkt). We nodigen iedereen in Nederland uit om deel te nemen, ook als je geen affiniteit met design hebt.

Kan ik meerdere ontwerpen insturen?

Je mag meerdere ontwerpen insturen, maar deze dienen wel allemaal op dezelfde naam ingezonden te worden. Zo maakt iedereen even veel kans.

Ik wil mij graag inschrijven voor de ontwerpwedstrijd, maar ik heb geen professionele ontwerpprogramma’s. Kan ik alsnog meedoen aan de wedstrijd?

Ja dit kan alsnog. Je kan het formaat downloaden op www.karwei.nl/behang-battle, uitprinten en met de hand schetsen en vervolgens doormiddel van een foto of scan weer insturen. Het is belangrijk om het originele bestand te bewaren zodat KARWEI deze altijd nog kan gebruiken voor de uiteindelijke productie van het behang.

Hoe kom ik in aanmerking voor een prijs?

De jury nomineert uit alle inzendingen 10 ontwerpen voor De Grote Behang Battle prijs. De volgers van KARWEI kunnen door tijdens de Behang Battles op social media te stemmen op zijn of haar favoriete ontwerp en zo worden de winnaars (1 tot en met 10) bepaald. De nummer 1 wint de grootste prijs, namelijk; het ontwerp wordt opgenomen in de collectie van KARWEI.

Hoe wordt mijn ontwerp beoordeeld?

Het ontwerp wordt beoordeeld door een professioneel juryteam van KARWEI, Graham & Brown en echte interieurkenners. Daarnaast kijken we naar authenticiteit, creativiteit en controleren we het ontwerp op eventuele fraude.

Wanneer worden de tien beste inzendingen bekend gemaakt?

De top tien beste inzendingen worden In week 24 (16 juni 2021) bekend gemaakt.

Wanneer mag er gestemd worden op de tien beste inzendingen?

Er vindt een Battle plaats via de Instagram Stories van KARWEI In week 25 stemmen volgers op de top 10 beste inzendingen en in week 26 wordt er tijdens de finale Battle gestemd voor de winnaars nummer 1 tot en met 5.

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Op maandag 5 juli 2021 (week 27) worden de definitieve winnaars van De Grote Behang Battle bekend gemaakt.

Krijg ik een vergoeding als mijn behang ontwerp in de collectie van KARWEI wordt opgenomen?

De ontwerper ontvangt geen vergoeding, maar zal wel nauw worden betrokken bij het productieproces.

Draag ik door mijn deelname alle rechten met betrekking tot mijn ontwerp eigendom over?

Als deelnemer aan De Grote Behang Battle draag je het auteursrecht op het ontwerp kosteloos over aan Intergamma B.V. Hoe werkt dit? Op het moment dat jij je aanmeld met jouw ontwerp voor De Grote Behang Battle (doormiddel van de hashtag #GroteBehangBattle of door het invullen van het online inschrijfformulier) ga je akkoord met deze voorwaarden.

Recent bekeken