Voetenbank Summerville wit

44.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Stijlvol & confortabel
  • Voetenbank gelakt wit
  • Gemaakt van hardhout
  • Afmetingen (hxbxd): 33x53x50 cm

De Voetenbank Summerville wit is een modern comfortabel voetenbankje. Het voetenbankje gebruik je natuurlijk om je voeten op te laten rusten, waardoor je heerlijk kunt relaxen. Het witte hardhouten voetenbankje geeft de tuin met zijn beach-look, een zomerse uitstraling. Voor optimaal relaxen is het voetenbankje te combineren met de clubchair uit de Summerville-serie.

Afmetingen
Voetenbank Summerville wit is 33 centimeter hoog, 53 centimeter breed en 50 centimeter diep.

Onderhoud gelakt meubel
Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng met transparant of in de gewenste kleur een laklaag aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.

Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen. Maakt u bij uw meubel gebruik van kussens, berg deze dan bij nat weer op, op een droge plek. Regenwater op kussens kan worden afgenomen met een droge doek. Indien gewenst kunnen kussens worden gewassen volgens de aangegeven was-instructies.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.


 

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Voetenbank
Productnummer 562214
Gewicht product 10800 gr
Hoogte product 33.0 cm
Lengte product 50.0 cm
Breedte product 53.0 cm
Merk PURE
Algemeen
Kleurfamilie Wit
Type Voetenbank
Lijn Summerville
Kleur Wit
Materiaal Hout
Gebruik
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Nee
Technische kenmerken
Inklapbaar Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken