Vloerkleed Wellington naturel 160x230 cm

(5 reviews)
389.
00
Kopen in de bouwmarkt
Kopen in de webshop
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Zeer hoogwaardig zwaar wollen vloerkleed
  • Grove noppenstructuur

Maak je woning compleet met dit elegante vloerkleed Wellington 160 x 230 cm naturel. Gemaakt van 80% wol en 20% katoen is het een hoogwaardig zwaar wollen vloerkleed. Het kleed is slechts 19 mm dik en heeft een grove noppenstructuur. Met een tijdloos karakter siert het vloerkleed elk interieur. Overigens ontvang je het vloerkleed met een jaar garantie zodat je op dit tapijt een betrouwbare aankoop doet. Concluderend is het vloerkleed Wellington 160 x 230 cm naturel een aanwinst voor je woning.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je een hoogpolig vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel. Zet de stofzuiger op een lagere stand bij vloerkleden met een hoge pool.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zicht verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het best verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Rode wijn vlek? Nooit doen: gebruik van zout en witte wijn, je maakt het alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. Mocht de vlek nog niet zijn verwijderd, informeer dan naar de speciale tapijtreinigers (zoals HG Reiniger tapijt en bekleding 0,5L, artikelnr. 391372) verkrijgbaar in onze bouwmarkt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Vloerkleed
Productnummer 394540
Type(nummer) 9017010011
Merk Geen merk
Algemeen
Afwerking Gebandeerd
Decor naturel
Kleur naturel
Kleurfamilie Beige
Lijn Wellington
Soort materiaal Wol
Vorm Rechthoek
Kleurstaal Nee
Type Karpet
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Technische kenmerken
Antistatisch Ja
Maatwerk Nee
Productiemethode Machinaal gemaakt
Poolstructuur Doorgesneden lus
Poolgewicht 3800.0 g/m²
Poolhoogte 13.0 mm
Stofsamenstelling Geknoopte vezels
Antislip Nee

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
Reviews worden geladen

Recent bekeken