Vloerkleed Madrid titaan 170x230 cm

€ 79.95
59.
96
Aanbieding geldig t/m 25-08-2019
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Hoogpolig vloerkleed
  • Warm en sterk vloerkleed voor een scherpe prijs

Het vloerkleed Madrid 170 x 230 cm titaan is een mooie investering in je interieur. Gemaakt van extra dikke garens heeft dit hoogpolig vloerkleed een zeer eigentijdse uitstraling. Met 49 mm is dit vloerkleed behoorlijk vol. De Madrid geeft dan ook een warme uitstraling aan je interieur. Overigens ontvang je het vloerkleed met een jaar garantie zodat je op dit tapijt een betrouwbare aankoop doet. Kort gezegd is het vloerkleed Madrid 170 x 230 cm titaan een mooi vloerkleed.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je een hoogpolig vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel. Zet de stofzuiger op een lagere stand bij vloerkleden met een hoge pool.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zicht verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het best verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Rode wijn vlek? Nooit doen: gebruik van zout en witte wijn, je maakt het alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. Mocht de vlek nog niet zijn verwijderd, informeer dan naar de speciale tapijtreinigers (zoals HG Reiniger tapijt en bekleding 0,5L, artikelnr. 391372) verkrijgbaar in onze bouwmarkt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Vloerkleed
Productnummer 311912
Type(nummer) 9685017011
Merk Geen
Algemeen
Afwerking Gefestonneerd
Decor Titaan
Kleur Titaan
Kleurfamilie Grijs
Lijn Madrid
Soort materiaal Synthetisch textiel
Vorm Rechthoek
Kleurstaal Nee
Type Karpet
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Technische kenmerken
Antistatisch Ja
Maatwerk Nee
Productiemethode Machinaal gemaakt
Poolstructuur Doorgesneden lus
Poolgewicht 1700.0 g/m²
Poolhoogte 50.0 mm
Stofsamenstelling Geknoopte vezels
Antislip Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken