Vloerkleed Genua roomwit 160x230 cm

€ 145.00
108.
75
Aanbieding geldig t/m 25-08-2019
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Hoogwaardig vloerkleed
  • Gemaakt van extra dikke en lange garens

Geef je woning een sierlijke toevoeging met het vloerkleed Genua 160 x 230 cm roomwit. Gemaakt uit extra dikke, lange garens is dit een hoogwaardig vloerkleed. Met een dikte van 50 mm is het kleed behoorlijk stevig en vol. De Genua heeft, net zoals de andere Genua kleden, een warm en kleurig karakter. Overigens ontvang je het vloerkleed met een jaar garantie zodat je een betrouwbare aankoop doet. Daarom is het vloerkleed Genua 160 x 230 cm roomwit een heerlijk vloerkleed.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je een hoogpolig vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel. Zet de stofzuiger op een lagere stand bij vloerkleden met een hoge pool.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zicht verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het best verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Rode wijn vlek? Nooit doen: gebruik van zout en witte wijn, je maakt het alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. Mocht de vlek nog niet zijn verwijderd, informeer dan naar de speciale tapijtreinigers (zoals HG Reiniger tapijt en bekleding 0,5L, artikelnr. 391372) verkrijgbaar in onze bouwmarkt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Vloerkleed
Productnummer 394533
Hoogte product 1.6 m
Lengte product 5.0 cm
Breedte product 2.3 m
Type(nummer) 9014002511
Merk Geen
Algemeen
Afwerking Gebandeerd
Decor roomwit
Kleur roomwit
Kleurfamilie Wit
Lijn Genua
Vorm Rechthoek
Kleurstaal Nee
Soort materiaal Polyester
Type Karpet
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Technische kenmerken
Antistatisch Ja
Maatwerk Nee
Productiemethode Machinaal gemaakt
Poolstructuur Doorgesneden lus
Poolgewicht 1500.0 g/m²
Poolhoogte 45.0 mm
Stofsamenstelling Geknoopte vezels
Antislip Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken