Vloeren

Vloeren & laminaat kopen

Laminaat

Bij het bepalen van een nieuwe vloer, wordt er al snel gedacht aan laminaat. Dit is immers goed schoon te houden waardoor laminaat zeer geschikt is voor mensen met allergieën. Het assortiment laminaat bij KARWEI is enorm veelzijdig en zo kun je altijd wel een vloer kopen die perfect bij jouw interieur en smaak past. Leg je laminaat eenvoudig en snel met behulp van de klusvideo 'Laminaatvloer leggen' Ook is er regelmatig een aanbieding op verschillende laminaatvloeren. Bekijk voor de huidige acties, onze actie en aanbiedingen pagina.

Houten vloeren & parket

Buiten laminaat bestaan er nog meer soorten vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld is aan een massief houten vloer. Deze zien er prachtig uit en gaan erg lang mee. De houten vloeren bij KARWEI zijn onbehandeld, je kunt de vloer dus zelf oliën, waxen of lakken om zo jouw ideale vloer te creëren. Heb je hulp nodig bij het leggen van jouw nieuwe massief houten vloeren? Bekijk dan onze klusvideo ‘Houten vloer leggen’.
Wil je de voordelen van laminaat, met het uiterlijk van een massief houten vloer? Kies dan voor lamelparket van KARWEI. Lamelparket heeft een houten toplaag en is bij KARWEI voorzien van een clicksysteem. Hiermee leg je het lamelparket op eenvoudige wijze.

PVC vloeren

Een PVC vloer heb je in twee uitvoeringen. Een plak PVC vloer en een klik PVC vloer. Plak PVC vloeren zijn snel en gemakkelijk in alle vertrekken van je huis te leggen. Omdat het materiaal dun is, kun je de plak PVC vloer gemakkelijk op maat snijden. Dit geeft voordeel bij bijvoorbeeld verwarmingsbuizen. Ook kun je de PVC vloer in elke richting tegen elkaar aan leggen. Zo creëer je verschillende patronen.
Een klik PVC vloer is de ideale vloer voor de doe-het-zelver omdat er geen druppel lijm aan te pas komt en er geen perfect gladde en egale ondergrond voor nodig is. Er is zelfs geen ondervloer nodig om de klik PVC vloer strak te leggen.
De PVC vloer is geschikt voor elke ruimte in het huis omdat hij warm aanvoelt, geluid isoleert, gemakkelijk te onderhouden is en nauwelijks slijt.
Werk voor een perfect eindresultaat de vloer af met plinten en plintaccessoires.

Vloerkleden

Ook je vloerkleden koop je bij KARWEI. Een vloerkleed brengt warmte, sfeer en comfort in je huis en maakt jouw kamer helemaal af. Bij KARWEI vind je hoogpolige en laagpolige vloerkleden in verschillende kleuren en dessins.Aanbiedingen & acties

Altijd voordeel bij KARWEI

Lundia Functioneel en vriendelijk laminaat Gustav 2,4 m²

Lundia Functioneel en vriendelijk laminaat Gustav 2,4 m²

  12.99
8.99 /
icon Bekijk product
vtwonen parket visgraat eiken wit geolied 1,8m2

vtwonen parket visgraat eiken wit geolied 1,8m2

  59.95
44.95 /
icon Bekijk product
Lundia Eerlijk en eigentijds laminaat Liv V-groef 2,13 m²

Lundia Eerlijk en eigentijds laminaat Liv V-groef 2,13 m²

  17.99
12.49 /
icon Bekijk product

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.