Vinyl kamerbreed Loire 5552 van de rol 4 meter

25.
00/m²
Per verkoopeenheid € 0.75
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Extra geluiddempend en vochtbestendig
  • Makkelijk in onderhoud
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Kamerbreed in 4 meter vanaf de rol

Het vinyl Loire is een zachte kunststofvloer met een dikte van 2,25 mm. Het vinyl is voorzien van een betonlook-motief met een matte uitstraling. De vloer is eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Het oppervlak is geschikt voor vloerverwarming en extra geluiddempend.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor- en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vinyl vies wordt. Een vinyl vloer kan eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt worden. Vinyl is waterdicht en daarom is het ook mogelijk om de vloer schoon te dweilen. Vermijd schade aan de vloer door warme objecten niet in contact te laten komen met vinyl. Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers.

Basisvloer
Vinyl kan worden gelegd op een betonnen basisvloer. De ondergrond moet droog, vormvast, en glad zijn afgewerkt. Het is van groot belang dat de basisvloer geegaliseerd is om het doortekenen van evt. oneffenheden te voorkomen. Met een egale vloer kan je het vinyl strak leggen.

Bestelwijze
Neem bij het bestellen van je vloer een plattegrond mee naar de bouwmarkt zodat bij de bestelling rekening kan worden gehouden met de verschillende oppervlaktes en waar de snijlijnen het best geplaatst kunnen worden (een vloer in bijvoorbeeld een L-vormige kamer bestaat uit 2 losse delen).

Leginstructie
Een vinyl vloer is snel en eenvoudig te leggen. Rol het vinyl uit en druk het goed aan tegen de muren. Snij met een goed scherp stanleymes het overtollige vinyl langs de muur weg. Kies voor de bevestigingsmethode lijmen als het vinyl bedoeld is voor grote ruimtes.Gebruik voor het verlijmen van deze vinyl-vloer een PVC vinyl kamerbreed lijm. Sla het vinyl tot halverwege om en verspreidt de lijm dun over de vloer (gebruik eventueel een lijmkam). Leg het vinyl langzaam terug na de droogtijd van de lijm. De droogtijd staat vermeld op de verpakking van de lijm. Druk het vinyl goed aan. Indien de vloer uit losse banen bestaat moet deze ook worden verlijmd. Vinyl kan je ook leggen met dubbelzijdige tape of gewoon los. Pas deze methode alleen toe in ruimtes kleiner dan 20m2.

Garantie
De garantievoorwaarden staan op de merksite van de fabrikant of op het label vermeld. Op de vloer wordt 10 jaar garantie gegeven.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 122655
Gewicht product 1 gr
Hoogte product 3 mm
Lengte product 1 mm
Breedte product 4.0 m
Type(nummer) 122655
Merk Geen
Duurzaam Nee
Afmetingen uit verpakking
Aantal m² per pak 0.0 m²
Lengte patroon 150.0 mm
Breedte patroon 200.0 mm
Breedte lamel (excl verbinding) 0.0 mm
Algemeen
Lijn Loire
Type artikel Vinyl vloer
Kleurstaal Ja
Materiaal Kunststof
Soort materiaal PVC
Eigenschap materiaal Antislip, Waterdicht, Geluidswerend
Uiterlijk
Kleur Antraciet
Voelbare houtstructuur Nee
Krasbestendig Ja
Houtlook/houtstructuur Nee
Vorm Rol
Decor Beton
Kleurfamilie Grijs, Zwart
Gebruik
Type verbinding Geen
Contactgeluidsreductie 16.0 dB
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Geschikt voor trap Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Antislip Ja
Maximale temperatuurbestendigheid 27.0 °C
Leginstructies Laat de vloer professioneel leggen door onze montagedienst
Waterbestendig Ja
Anti-statisch Ja
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Legmethode Verlijmen
Reviews worden geladen

Recent bekeken