close

Tuinverlichting & tuinlampen

Buiten- & tuinverlichting

Met buitenverlichting kun je extra lang buiten blijven zitten tijdens de warme zomeravonden. Zo ben je niet gebonden aan het daglicht om te genieten van je tuin! Net zoals licht een grote rol speelt in het creëren van de sfeer binnenshuis, speelt licht ook een grote rol in de sfeer buitenshuis. Trek het mooie karakter van binnen door naar buiten met de buitenverlichting van KARWEI. Je kunt door middel van deze verlichting ook goed je persoonlijke stijl laten zien. De buitenverlichting dient als een voorbode van de sfeer die je vrienden en familie binnenshuis zullen aantreffen.

Soorten buitenverlichting

Bij KARWEI kun je verschillende soorten buitenverlichting kopen. In ons diverse assortiment vind je zowel centrale verlichting, als verlichting dat accentueert. Zo hebben we tuinpalen en sokkels, solarverlichting, wandlampen, spots, maar bijvoorbeeld ook breedstralers, plafondlampen en feestverlichting.

Tuinpalen en sokkels, solarverlichting en wandlampen kun je gebruiken als algemene tuinverlichting. Dit type verlichting voorziet elke donkere hoek van licht. Wil je energiezuinige tuinverlichting kopen? Kies dan voor solarverlichting.

Voor een extra accentuering van je tuinpad, oprit, gazon of bloemperk kun je het best gebruik maken van verlichting die je in de grond kunt inbouwen, zoals bijvoorbeeld een spot. Bedenk van te voren goed welke verlichting je waar wilt plaatsen. Dit kan met behulp van een tuinverlichtingsplan. Vanuit het oogpunt van gemak of veiligheid kun je ook kiezen voor breedstralers met bewegingsmelders of sensor. Zo staat de lamp nooit meer onnodig aan en heb je altijd licht wanneer jij dat wilt. Tevens kan het ongenodigde gasten afschrikken en zo buiten de deur houden.

De manieren waarop jij jouw buitenomgeving kunt verlichten zijn eindeloos. In de ruime collectie van KARWEI vind je altijd wel een fijne oplossing die aansluit op jouw wensen. Bekijk hier onze volledige collectie en bestel direct alles wat je nodig hebt voor jouw tuin! Buitenverlichting vind je bij KARWEI altijd wel voor een aantrekkelijke prijs, met vaak een mooie aanbieding.