Tuinhuis Krystina geïmpregneerd met overkapping 490x250 cm

2795.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

 • Voorbehandeling hout: Geïmpregneerd hout
 • Nokhoogte: 239 cm
 • Afm. buitenzijde (lxb): 604x315 cm
 • Inclusief: hang en sluitwerk
 • Exclusief bijbehorende accessoires: Vloer of funderingsbalken en dakgootset

Kenmerken van Tuinhuis Krystina

Het tuinhuis Krystina is een tuinhuis gemaakt van vurenhout. De totale lengte is 604 cm en de breedte is 315 cm aan de buitenzijde. De wanden zijn 28 mm dik en het hoogste punt van deze blokhut is 239 cm. De totale oppervlakte is 15,4 vierkante meter. Dit blokhut is makkelijk op te bouwen door de stapelbouwmethode. Hierdoor is tuinhuis Timian ideaal als een schuur, opbergruimte of een extra werkruimte. Het tuinhuis heeft veel lichtinval dankzij de dubbele deuren, voorzien van glas. Het tuinhuis wordt geleverd met een cilinderslot en is hierdoor veilig af te sluiten.

Het platte dak helt met een heel lichte hoek met een kleine overstek voor de afwatering en wordt geleverd met een dakbedekking van asfaltvlies zodat het tuinhuis waterdicht is.

Houtkwaliteit en afwerking

Dit tuinhuis is gemaakt van geschaafd Noord-Europees vurenhout. Dit hout is geïmpregneerd. Dit betekent dat deze al behandeld is. Door de behandeling gaat het tuinhuis langer mee gezien deze beschermd wordt tegen regen, de zon en ongedierte en bacteriën. Het is aan te raden om het tuinhuis na circa 5 jaar opnieuw te behandelen voor een optimale levensduur. Dit kan gedaan worden met bijvoorbeeld tuinbeits.

Fundering en accessoires voor tuinhuis Krystina

Bij een tuinhuis of schuurtje is fundering belangrijk. Een goede fundering voorkomt verzakkingen. Zorg er altijd voor dat de ondergrond stevig verhard en waterpas is. Zo voorkom je verzakkingen. De fundering kan bestaan uit gestort beton, maar ook een strak gelegd terras van betonnen tegels kan voldoen.

Ook is een vloer op de fundering binnen het tuinhuis van belang. Met een houten vloer maak je jouw tuinhuis helemaal compleet. Een vloer wordt geleverd met geïmpregneerde onderbalken. Die balken voorkomen optrekkend vocht in de wanden en verlengen de levensduur van het tuinhuis. Het is ook mogelijk om alleen balken onder het tuinhuis te plaatsen. Dit zijn afwateringsprofielen hierdoor is het ook mogelijk om een niet houten vloer te plaatsen in het tuinhuis.

Naast de juiste fundering en vloer is ook een dakgootset beschikbaar. Een dakgoot set zorgt voor betere afvoer van water en beschermt het tuinhuis. De bijbehorende vloer, afwateringsprofiel en dakgootset zijn los verkrijgbaar.

Het is aan te raden om een ventilatierooster te installeren voor ventilatie in het tuinhuis. Bij platte daken is het mogelijk om nog een extra laag bitumen aan de bovenkant van het dak te plaatsen om ervoor te zorgen dat het tuinhuis ook voor een langere periode beschermd is tegen water

Handleiding

De handleiding is lager op deze pagina te vinden onder "Handleiding en brochures". Door de handleiding kan je gemakkelijk de klus beoordelen en hier op voorbereiden

Gereedschap voor de klus

Voor het bouwen van dit blokhut heb je nodig:
 • Houtboortjes (voorboren schroefplekken) en bitjes
 • Handzaag of decoupeerzaag
 • Rubber hamer
 • Hamer
 • Waterpas
 • Rolbandmaat
 • Bezem
 • Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Tuinhuis
  Productnummer 143191
  Gewicht product 801000 gr
  Hoogte product 2.39 m
  Lengte product 3.24 m
  Breedte product 6.13 m
  Merk Geen
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Decor Olijfgroen
  Kleur Olijfgroen
  Kleurfamilie Hout, Groen
  Lijn Kristyna
  Materiaal Hout
  Type artikel Tuinhuis met overkapping
  Soort materiaal Vuren
  Afwerking Geschaafd, Geïmpregneerd
  FSC-keurmerk Nee
  PEFC keurmerk Nee
  Afmetingen
  Breedte deuropening 148.8 cm
  Dikte wanden 2.8 cm
  Nokhoogte 239.0 cm
  Oppervlakte 15.0 m²
  Inhoud 34.0 m³
  Zijwandhoogte 222.3 cm
  Hoogte deuropening 187.5 cm
  Binnenafmeting 2694 x 2694
  Dakmaat 604 x 319
  Fundamentmaat 564,0x275,0
  Gebruik
  Aantal deuren 2.0
  Technische kenmerken
  Type dak Lessenaarsdak
  Accessoires
  Inclusief dakbedekking Asfaltpapier
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken