Stoel Tyler naturel

€ 119.00
95.
20
Aanbieding geldig t/m 01-03-2020
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kleurfamilie: Bruin
  • Materiaal: Hout, Aluminium

Tuinstoel Tyler is een moderne tuinstoel. De stoel heeft een aluminium frame en de zit- en rugleuning zijn gemaakt van hout met een acacialook. Dit geeft de stoel een strakke en moderne uitstraling. Door de frisse kleurencombinatie past deze stoel goed in elke tuin. Maak jouw tuin helemaal af met de andere tuinmeubelen uit de Morelli-serie. Hout is een natuurproduct en daardoor is ieder stuk hout uniek. Kleurverschillen, noesten haar- en krimpscheuren en werken zijn eigenschappen welke inherent zijn aan dit materiaal.

Afmetingen
Tuinstoel Tyler is 85 centimeter hoog, 63 centimeter breed en 60 centimeter diep.

Onderhoud geolied hout en aluminium
De tuinstoel maak je schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het de stoel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem de stoel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatig aan. Aluminium is zeer goed bestand tegen alle weerselementen. Indien nodig kan het meubel schoongemaakt worden met een zachte borstel, groene zeep en lauw water. Gebruik géén agressieve schoonmaakmiddelen.

Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan. Maakt u bij uw meubel gebruik van kussens, berg deze dan bij nat weer op, op een droge plek. Regenwater op kussens kan worden afgenomen met een droge doek. Indien gewenst kunnen kussens worden gewassen volgens de aangegeven was-instructies.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 603243
Gewicht product 5500 gr
Hoogte product 85.0 cm
Lengte product 60.0 cm
Breedte product 59.5 cm
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleurfamilie Bruin
Lijn Tyler
FSC-keurmerk Ja
Materiaal Aluminium, Hout
Type Eettafelstoel
Kleur Hout/Wit
Afmetingen
Zitdiepte 435.0 mm
Gebruik
Stapelbaar Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken