(1 klantreviews)
199.
00
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Materiaal:Kunststof

Beschrijving:
Met de Ring Floodlight Cam zwart kun je jouw huis monitoren, waar je ook bent. Deze ip-camera heeft 2 scherpe lampen van 1.800 lumen. Zo weet je dag en nacht wat er rond je huis gebeurt. De sensoren van de camera hebben zowel object- als persoonsherkenning die je onafhankelijk aan en uit kunt zetten. Daarnaast kun je ook detectiezones instellen en plannen, zodat je geen meldingen krijgt wanneer het niet nodig is. Bijvoorbeeld wanneer er iemand in je tuin loopt, maar niet wanneer er iemand voorbij loopt op straat.

Melding bij beweging
Zodra je Floodlight Cam beweging waarneemt krijg je een melding op je telefoon, tablet, laptop en/of computer. De camera detecteert automatisch beweging en begint automatisch met opnemen. Je kunt live de beelden bekijken wanneer je een bewegingsmelding ontvangt. Net zoals de bekendere Ring video deurbellen, heeft de Ring Floodlight Cam ingebouwde luidsprekers en een microfoon voor twee-weg communicatie met bezoekers. Je kan zelfs de 110dB sirene laten horen en het alarm aanzetten, zodat iedereen in de buurt hoort dat er iets aan de hand is. Je kunt deze slimme beveiligingscamera bedienen via de Ring app.

Aansluiten op netstroom
De Floodlight Cam dient aangesloten te worden op netstroom en vereist een professionele installatie. Om daarna deze slimme beveiligingscamera te verbinden heb je een goede wifi-verbinding nodig. 

Ring Protect Plan
Standaardfuncties zoals directe meldingen, livebeeld en tweerichtingsspraak zijn direct beschikbaar en gratis voor alle Ring-apparaten. Wil je beelden in de cloud opslaan en terug kunnen kijken? Dan heb je het Ring Protect Plan nodig.

Met het Protect Plan kun je vanaf € 3 per maand per apparaat gedurende 30 dagen onbeperkt videobeelden in de cloud opslaan om ze opnieuw te bekijken, naar je eigen apparaat te downloaden of te delen met vrienden en familie. Het abonnement is per maand of per jaar af te sluiten en altijd onmiddelijk opzegbaar.

Je ontvangt een gratis proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect wanneer je een Ring-apparaat voor het eerst installeert. 

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Floodlight Camera
Productnummer 619349
Gewicht product 1328 gr
Hoogte product 27.0 cm
Lengte product 20.0 cm
Breedte product 25.0 cm
Type(nummer) 8sf1p7-beu0
Merk Ring
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Zwart
Lijn Floodlight Camera
Inhoud set Set
Type Camera
Materiaal Kunststof
Gebruik
Geschikt voor app Ja
Binnen/buitengebruik Buiten, Binnen
Technische kenmerken
Voeding Netspanning
Draadloos protocol Wifi
Smarthome Ja
Draadloos Nee
Smarthome bediening Smartphone/tablet
Reviews worden geladen

Recent bekeken