Picknicktafel ca. 70x180x150 cm

€ 159.00
119.
25
Aanbieding nog 3 dagen geldig
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kleurfamilie: Hout
  • Materiaal: Hout

Op zoek naar een tuintafel voor gezellige dinertjes in de zomer? Deze houten picknick tafel is een stevige tafel, die plaats biedt aan 4 personen. Het hout van de picknicktafel ca. 70x180x150 cm is geïmpregneerd, zodat het beschermd is tegen diverse weersinvloeden. Om het hout nog langer mooi te houden, adviseren we onderstaande onderhoudstips te volgen. Ook is het hout overschilderbaar in elke gewenste kleur. Zo is de tafel naar eigen wens aan te passen op de rest van de tuininrichting en krijgt het hout een extra beschermende laag.

Afmetingen
De tuintafel is 70 cm hoog, 150 cm breed en 180 cm lang.

Onderhoud
Hout is een natuurproduct wat gaat werken of (ver)vormen als het aan weersinvloeden wordt blootgesteld. Met name de wisselingen in vochtgehalte van de omgeving is hier de oorzaak van. Hierdoor kunnen scheurtjes of verkleuringen in het hout ontstaan. Ondanks dat het hout is geïmpregneerd, kan dit toch voorkomen. Het advies is daarom ook om jaarlijks het tuinmeubel te behandelen.

Na het reinigen (met water, ontvetten met zachte borstel en natuurlijke zeep) en drogen, kan de houten tuintafel opgeschuurd worden met een fijne korrel. Na het stofvrij maken kan de tafel worden behandeld met een tuinmeubelolie (apart verkrijgbaar bij KARWEI). Deze dient gelijkmatig te worden aangebracht. Let erop dat de olie voldoende tijd krijgt om in te trekken in het hout.

Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van de tuintafel geniet het de aanbeveling om na het seizoen deze onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. De picknicktafel is daarbij het beste droog en nooit helemaal luchtdicht af te dekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

Constructie
Controleer elk seizoen of het bevestigingsmateriaal van de tuinset nog stevig vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 010640
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Kleurfamilie Hout
Materiaal Hout
PEFC keurmerk Ja
Uitschuifbaar Nee
Type Picknick tafel
Vorm Rechthoekig
Afmetingen
Hoogte tot onderkant tafel 73.0 cm
Dikte tafelblad 3.3 cm
Gebruik
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Technische kenmerken
Inklapbaar Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken