close

Vloerkleden Outlet

Vloerkleed Genua espresso 160x230 cm op=opruimen
Vloerkleed Genua espresso 160x230 cm
(2)
145.00
89.
00
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 02-09-2018
.
Bekijk product
Bekijk product

Vloerkleden kopen bij KARWEI

Een vloerkleed zorgt voor een gezellige en warme sfeer die de kamer net iets meer doet stralen. Met dit detail in huis fleurt je kamer op en dat maakt jou weer blijer. Het is belangrijk dat je bij het kiezen van een vloerkleed let op het interieur van je kamer. Een vloerkleed dat bij het interieur past verbindt meubels met elkaar. Kies bijvoorbeeld een vloerkleed die net iets groter is dan de bank of je bed en laat hem eronder uitkomen.

Je kunt er ook voor kiezen om te spelen met kleuren. Zo zorgt een grijs vloerkleed voor neutraliteit en wordt alles om je heen tot rust gebracht. Een groen vloerkleed past goed in een interieur met planten en een blauw vloerkleed zorgt weer voor een extra opvallende verschijning. Daarnaast vind je bij KARWEI verschillende stijlen, zoals hoogpolige vloerkleden en laagpolige vloerkleden.

Grote vloerkleden

Een vloerkleed krijgt tegenwoordig een grotere rol in de kamer. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vloerkleed als basiselement in het interieur te hebben en niet alleen voor een extra touch. Met name hierdoor zijn vloerkleden steeds groter geworden. Dit betekent meer comfort, meer sfeer, maar ook meer warmte en minder geluid. Een vloerkleed werkt namelijk ook geluiddempend en houdt je voeten lekker warm.

Wil je warmere en meer comfortabele avonden? Kom dan langs bij KARWEI voor sfeermakende vloerkleden. Kies uit verschillende maten, dessins en kleuren. Bekijk het hele assortiment in de webshop van KARWEI of neem een kijkje in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.