close

Tuinhuizen outlet

Tuinhuis

Een tuinhuis kan altijd van pas komen in je tuin. Super handig om het als opslagruimte te gebruiken. Zo kun je jouw fietsen altijd ergens veilig en droog opbergen, of bijvoorbeeld je barbecue die je een groot deel van het jaar niet gebruikt. Ook zou je er bijvoorbeeld je kantoor in kunnen plaatsen. Zo werk je altijd dicht bij huis! Ontzettend fijn dat jij een plek hebt om geconcentreerd te kunnen terwijl de kinderen thuis zijn. Zo kun je ze ook nog een beetje in de gaten houden. Bij KARWEI kun je ook een tuinhuis kopen waar een overkapping aan vast zit, of alleen een overkapping. Wanneer het een aangename temperatuur buiten is, maar net is gaan regenen, hoef je niet gelijk binnen te zitten maar kun je onder de overkapping droog van de buitenlucht genieten.

Kunststof tuinhuis

De meeste tuinhuizen zijn gemaakt van hout. Bij KARWEI bieden we ook tuinhuizen aan gemaakt van kunststof. De kunststof tuinhuizen van KARWEI hebben een donker antraciete kleur. Hierdoor hebben ze een strak uiterlijk, perfect voor als je van een moderne sfeer houdt en je deze ook in je tuin wilt creëren.

Fundering tuinhuis

Als fundering, voor je tuinhuis, raden we je aan om een vloer van tegels of beton te leggen. Hierdoor zorg je dat je tuinhuisje stevig staat en dat ook over tien jaar nog zo is.

Bekijk hier online het volledige aanbod van onze tuinhuizen. Zie je jouw favoriet er al tussen staan? Bestel deze dan direct en wij bezorgen je tuinhuis zo snel mogelijk bij jou aan huis. Scheelt jou ook gelijk weer een hoop gedoe en gesjouw. Tuinhuizen zijn bij KARWEI altijd aantrekkelijk geprijsd. Ook kun je bij KARWEI alle benodigde accessoires voor je tuinhuis kopen, zoals een dakgoot en dakbedekking.