close

Poorten outlet

Tuinpoorten kopen bij KARWEI

Een schutting om je achtertuin biedt veiligheid en privacy. Zo wordt het voor mensen niet meer mogelijk om bij jou in de tuin te spieken. Natuurlijk moet je wel makkelijk naar binnen kunnen en dat gaat met behulp van een tuinpoort. In het assortiment van KARWEI vind je verschillende tuinpoorten met elk zijn eigen uitstraling. Er zit er altijd wel één tussen die aansluit bij het uiterlijk van jouw schutting. Zo is er keuze tussen tuinpoorten met of zonder toog en zijn de poorten in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bekijk snel het assortiment online en zorg ervoor dat jij veilig in privacy in je tuin kunt genieten!

Houten tuinpoort

In het assortiment tuinpoorten van KARWEI zijn verschillende houtsoorten te vinden. Grenen hout is afkomstig van de grove den. Het is een duurzame houtsoort en heeft een erg fraaie houttekening. Naast grenen zijn er ook douglas houten tuinpoorten te vinden in het assortiment. Douglas hout is afkomstig van de naaldboom en heeft een hoge duurzaamheid. Het hout is erg sterk en gaat erg lang mee. Als laatsten zijn er hardhouten tuinpoorten beschikbaar in de webshop van KARWEI. Hardhout is een van de meest voorkomende houtsoorten die gebruikt wordt voor een tuinpoort. Hardhout is afkomstig van de loofboom. Ook hardhout is erg duurzaam, waardoor je lange tijd plezier zult hebben van je tuinpoort. Voor meer informatie over de verschillende houtsoorten kun je ons advies hier lezen op de website van KARWEI .

Tuindeuren

Ga je binnenkort verhuizen en wil je graag een schutting met tuindeur voor je nieuwe tuin? Of is je oude tuindeur toe aan een vervanging? Bij KARWEI vind je verschillende tuindeuren in verschillende houtsoorten. Met behulp van een schutting en tuindeur creëer je meer privacy en veiligheid in je tuin! Bekijk het assortiment tuindeuren online in de webshop. Ook toe aan een nieuwe schutting? Bij KARWEI vind je een ruim assortiment aan schuttingen. Wij bieden verschillende kleuren aan, zodat er altijd één tussen zit die past bij de tuindeur. Wil je graag meer advies over de tuindeuren? Kom dan langs in één van de bouwmarkten van KARWEI bij jou in de buurt!