close

Hardhout outlet

Hardhout kopen bij KARWEI

Hardhout is een houtsoort afkomstig van loofbomen. Loofbomen groeien heel langzaam en zijn te vinden in het tropisch regenwoud. Dit betekent dat hardhout een stuk duurzamer is dan andere soorten hout. Hardhout is namelijk ook goed bestand tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Dit betekent dat je hardhout ook buiten kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuw vlonder of schuur. Er zijn verschillende soorten hardhout verkrijgbaar in het assortiment van KARWEI. Bekijk snel het aanbod online in de webshop!

Hardhout planken

Hardhouten planken brengen een bepaalde elegantie met zich mee. Ze hebben een natuurlijk uiterlijk waardoor deze goed binnens- en buitenshuis passen. Hardhouten planken zijn geschikt voor het terras of vlonder. In het klusadvies van KARWEI vind je alle informatie die je nodig hebt voor het aanleggen van een nieuw vlonder. Zorg er wel voor dat je minimaal met zijn twee bent, want het is een grote en zware klus!

Hardhout balken

Hardhouten balken zijn een goede keuze voor buitenshuis gebruik. In Nederland kan de grond meerdere dagen achter elkaar nat blijven en dit beschadigt hout. Met hardhout heb je hier geen last van. Dit komt doordat hardhouten balken, zelfs in contact met natte aarde, voor een lange tijd meegaan. Hierdoor hoef je voorlopig niet te denken aan het vervangen van de houten balken. Dit maakt hardhouten balken perfect geschikt voor het maken van een schuur of tuinmeubels.

Toe aan een nieuw vlonder of terras voor in je tuin? Kom dan langs KARWEI voor hardhout. Kies uit verschillende maten en varianten. Een plank of balk van hardhout is perfect geschikt voor het veranderde klimaat van Nederland. Bekijk het hele assortiment in de webshop van KARWEI of neem een kijkje in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.