close

Regentonnen Outlet

Regentonnen

Een regenton is een milieubewuste keuze. Door een buitenkraan stroomt bijna altijd nog drinkwater. Het is natuurlijk zonde om met dit drinkwater de tuin te sproeien. De tuin heeft dit uiteraard wel nodig, anders zullen je planten doodgaan en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Met een regenton kun je nog steeds je planten sproeien en ervoor zorgen dat ze genoeg vocht krijgen, maar dan met regenwater in plaats van drinkwater. Een regenton kopen is dus goed voor het milieu omdat er geen drinkwater verspilt wordt.

Kunststof regenton

Met de kunststof regentonnen van KARWEI vang je het regenwater op. In Nederland regent het vaak genoeg dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je ooit zonder komt te zitten. Het aansluiten van de regenton is erg makkelijk. In de ton wordt het regenwater bewaard en wanneer het weer tijd is om de planten water te geven sluit je gemakkelijk je tuinslang erop aan en ben je er helemaal klaar voor.

Het kunststof van de regentonnen van KARWEI is van een hoogwaardige kwaliteit en gaat daarom lang mee. De tonnen hebben een mooie mosgroene kleur en gaan zo perfect op in het groen van je tuin.

Regentonnen van KARWEI

Bekijk hier onze volledige collectie regentonnen. Online selecteer je gemakkelijk de regenton die jij graag wilt kopen en kun je deze direct bestellen. Regentonnen kopen doe je bij KARWEI, omdat deze altijd aantrekkelijk geprijsd zijn. Soms zijn ze zelfs verkrijgbaar met een fijne korting. Ook ben je altijd welkom bij een bouwmarkt bij jou in de buurt.