close

Decoratiefolie outlet

KARWEI decoratiefolie metallic grijs  150 x 45 cm (340-0045)
KARWEI decoratiefolie metallic grijs 150 x 45 cm (340-0045)
16.
29
Voordeelpashouders
Bekijk product
KARWEI decoratiefolie barok zwart 200 x 45 cm (346-0497)
KARWEI decoratiefolie barok zwart 200 x 45 cm (346-0497)
6.
09
Voordeelpashouders
Bekijk product

Decoratiefolie kopen bij KARWEI

Decoratiefolie kun je gebruiken om op een snelle manier je interieur een nieuwe look te geven. Zo kun je met decoratiefolie bijvoorbeeld de achterwand van je kast bekleden of een plank een nieuw uiterlijk geven. Plak de decoratiefolie met gemak op elk product dat jij wilt veranderen! Bij KARWEI vind je verschillende prints waarmee je leuke do-it-yourself projecten kunt doen. Ideaal wanneer je bepaalde kasten of vaste meubels op een vlugge manier wilt omtoveren tot een andere stijl!

De lage prijzen van de decoratiefolie maakt het artikel tot een van de fijnste DIY-producten. Een nieuwe tv-meubel of keuken is al snel een grote investering, maar met de decoratiefolie kun je deze bestaande meubels snel en goedkoop omzetten naar een ander uiterlijk. Decoratiefolie is bijna niet van echt te onderscheiden en je kunt de folie makkelijk verwisselen wanneer je uitgekeken bent op een bepaalde print!

Decoratiefolie hout

Er zijn verschillende decoratiefolie prints te verkrijgen bij KARWEI. Denk aan folie met bloemetjes en andere vrolijke figuren. Maar de meest populaire folie is de decoratiefolie met houtprints. Voor een scherpe prijs kun je allerlei dure houtsoorten als decoratiefolie krijgen! Knip de folie tot het gewenste formaat, plak het op bijvoorbeeld je boekenplank van beukenhout en verander het binnen enkele seconden in een plank van rustiek hout! Heb je liever een ander houtsoort in je nieuwe woonkamer? Bekijk dan het brede scala aan decoratiefolie van houtsoorten en kies welke het beste bij de rest van het interieur past.

Bekijk de verschillende prints van KARWEI online en bestel de decoratiefolie vandaag nog! Of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt om de verschillende decoratiefolies met elkaar te vergelijken.