close

Boten outlet

Rubberboot Linda 230 met luchtbodem
Rubberboot Linda 230 met luchtbodem
5.0
619.
00
Voordeelpashouders
Bekijk product

Boten kopen bij KARWEI

Ben je op zoek naar een boot om tijdens de warme zomerdagen heerlijk op het water te vertoeven? Koop dan een boot bij KARWEI! We hebben het natuurlijk niet over een boot die je in de haven van de Franse badplaats Cannes kunt vinden, maar over rubberboten en opblaasboten. Dit neemt niet weg dat dit prachtige boten zijn waar je urenlang over de wateren van Nederland of je vakantieland kunt varen. Het gemak van deze boten is dat je ze heel eenvoudig mee op vakantie neemt!

Rubberboot of opblaasboot

Bij KARWEI vind je een variatie aan rubberboten en opblaasboten. De rubberboot is een krachtige, stevige boot. Het zitgedeelte van de boot is ruim twee meter lang, en heeft een breedte van bijna een meter. Je kunt er daarom gemakkelijk met z’n tweëen in. Daarnaast zijn er zelfs rubberboten die plaats bieden voor een heel gezin van vijf of zes personen! De opblaasboot is daarentegen doorgaans wat kleiner, maar levert net zo veel plezier op het water. Het grootste voordeel van de opblaasboot is dat je de boot volledig kunt laten leeglopen, om hem zo met alle gemak op vakantie mee te nemen!

Bootonderdelen

Beide boten zijn volledig voorzien van alle benodigde bootonderdelen om het water op te gaan. Bij zowel de rubberboot als de opblaasboot krijg je onder andere peddels meegeleverd, zodat elk stukje water makkelijk te bevaren is. Daarnaast hebben sommige boten zelfs haken aan de zijkanten om je vishengel aan te klikken! Zo kun je vissen op het water en af en toe je vishengel loslaten om te genieten van de zon! Bekijk voor andere specifieke bootonderdelen het assortiment van KARWEI.

Kom lang KARWEI om de verschillende rubberboten en opblaasboten te bekijken. Vergelijk de boten met elkaar en maak een weloverwogen keuze. Vaar jij binnenkort ook met je eigen boot over de rivieren en meren van je favoriete vakantieland? Kom langs bij een van de bouwmarkten bij jou in de buurt of bestel je boot gemakkelijk online!